Кошик
454 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 24 годин
+380 (95) 687-51-93
+380 (66) 202-86-95

Олія соняшникова

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: масло

1 350 /кг

Показати оптові ціни
+380503297878
  • +380 (95) 687-51-93
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Олія соняшникова
Олія соняшникова
1 350 /кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (95) 687-51-93
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Інформація для замовлення

Склад

  • Лінолева кислота — в соняшниковій олії має вміст 46-62%;
  • Олеїнова кислота — в олії соняшника має вміст 24-40%;
  • Арахідонова кислота — міститься в олії 0.7 – 0.9%;
  • Пальмітинова кислота — менш ніж 1 %;
  • Міристинова кислота — 1%;
  • Стеаринова кислота — менш ніж 1%.
  • Хімічний склад, харчова цінність, калорійність

    Склад олії соняшника не стійкий, сукупність речовин залежить від регіону та умов, у яких вирощували рослини.

    Кожна олія майже на 100% складається з жирів, а соняшникова, крім стеарино-, пальмітіно-, олеїно-, арахісо-, лінолевого жирів (значих для ЦНС, серця та травлення) містить у собі:

  • вітамін А, що перешкоджає в'яненню епідермісу та втраті волосся, запобігає появі лупи, зміцнює імунітет і регулює травлення;
  • D, що відповідає за міцні та здорові кістки, нігті, зуби та запобігає захворюванням ендокринної системи;
  • F (вмикальна кислота Омега-3 і 6) зміцнювальний судини, що сприятливо впливає на структуру волосся і шкіри, запобігає утворенню тромбів, атеросклерозу та варикозу, а також нормалізувальний кровообіг;
  • Е (токоферол), що регулює репродуктивну функцію, запобігає зношуванню клітин і розвитку онкозаболювань (нерафінована олія соняшнику, порівнюючи з іншими жирами містить у 12 разів більше токоферолу);
  • мінеральні сполуки, білки, фітин, дубильні речовини, лецитин і вуглеводи.
  • У соняшниковій олії не наявний холестерин, тому продукт дозволено вживати в їжу осердям хворим на атеросклероз і тим, хто страждає на ожиріння, попри надкалорійність олії — у 100 г 884 ккал.

    Типи соняшникової олії

    Для видобутку соняшникової олії у всьому світі використовують 3 способи:

    1. Холодний віджим — сировина спресовує, отримана олія розливають у пляшки. Зберігається більше корисних речовин, смак і аромат насіння, але термін придатності найкоротший — 2-3 місяці.

    2. Гаряче спресовування — попередньо обсмажене насіння пресують, водночас корисні речовини та смак зберігаються, термін зберігання 2-3 місяці.

    3. Екстракція — олія витягується спеціальними розчинниками, які пропускаються через сировину, витягаючи з неї олію. Технологія дає змогу швидко та у великих об'ємах виробляти продукт, а також продовжити його термін збереження.

  • Ціна: 1 350 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner