Кошик
516 відгуків
ПЕРЕДЗВОНЮЕМО, ЗАКАЗЫ ОТ 25 КГ1 -19 КГ НЕ ТОРГУЕМО
+380 (97) 531-11-33
+380 (50) 445-22-60

Моногліцериди жирних кислот

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: МГ1

50 ₴/кг

Показати оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Моногліцериди жирних кислот
Моногліцериди жирних кислот
50 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Моно- та дигліцериди жирних кислот

Моно- та дигліцериди жирних кислот — харчова добавка натурального походження. Вона слугує стабілізатором піни, емульгує склади, які в однорідну масу не змішуються, а також істотно покращує якість хліба та іншої випічки. Дигліцериди жирних кислот добувають за допомогою хімічних реакцій унаслідок оброблення натуральної рослинної або штучно отриманої сировини.

Основні сфери застосування?

Якщо додати моно- та дигліцериди жирних кислот у тісто — вони почнуть пригнічувати мікроорганізми, що відповідають за його «старіння». Отже, хлібобулочні вироби залишаться свіжими набагато довше. Крім цього, добавка покращує якість тіста — воно стає пружнішим і пластичнішим. Досить 0.5% речовини. У результаті хлібобулочні вироби виходять:

  • Менш жирними.
  • З рівномірними порами.
  • З підвищеним придільним об'ємом.

Випічка довго не буде черствіти, а тісто краще вимішається, стане пластичним і менш сприйнятливим до помилок пекарів, наприклад, до неправильної температури під час випікання або побічних механічних впливів. Тому купити монодигліцериди жирних кислот стоїть і великому хлібокомбінату, і приватній пекарні. Рекомендований діапазон кількості добавки в тісті 0.3-0.7%. Точніший розрахунок робиться, з огляду на кількість тіста, вигляду та бажаної якості випічки.

Плюси та мінуси використання

Вчені досліджують монодигліцериди жирних кислот — шкоду та користь речовини вивчені та доведено, що вона абсолютно нешкідлива. Це натуральна добавка, яка зробить дріжджову й бісквітну тісто пишним і довго не черствіє завдяки природним процесам. Вона вноситься разом із жирами, стабілізує їхній вплив, допомагає тісту стати пластичним і повітряним.

Адже по суті моно- та дигліцериди жирних кислот — що це? Натуральні речовини, що застосовуються на хлібопекарних та інших харчових підприємствах. Вони придатні не тільки для хліба та булочок — кекси, бісквіти, макарони, пластівці, маргарин, деякі види цукерок також стають якіснішими та довго не псуються під їх впливом. Гарна ця домішка, як емульгатор і під час виробництва м'якого маргарину, і під час випуску вершків для кави рослинного походження. Популярності сприяє не тільки висока якість Е471, але і її нешкідливість.

 

Основні
Країна виробникКитай
Користувацькі характеристики
Виробник«CANG ZHOU XIN CHENGWEI YE CHEMICALCO» LTD
  • Ціна: 50 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner