Модифікований кукурудзяний крохмаль емульгатор Emfix X02 для виробництва майонезу 67%
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: ММ
+380503297878
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
модифікований кукурудзяний крохмаль емульгатор Emfix X02 для виробництва майонезу 67%
Опис
Тип продукту: | Прежелатизований, стабілізований крохмаль із кукурудзи воскової стиглості |
EEC No.: | E 1450 (червихмал, оброблений октеніл сукцинатом) |
Характеристики продукту
Зовнішній вигляд: | дрібний білий порошок |
Вологість: | макс. 8,0 % |
Зола: | макс. 0,5 % |
pH | макс. 7,5 |
Мікробіологічні дані
Общ. число бактерий, на г.: | макс. 500 |
Дрожжи, на г.: | макс. 50 |
Плесень, на г.: | макс. 50 |
Е-Коли, на г.: | немає |
Сальмонела, на 25 г: | немає |
Функціональні особливості
- Емульгувальні властивості
- Ніжний смак
- Середня в'язкість
Застосування
Emfix X 02 — це преселатилізований крохмаль, який може застосовуватися в різних емульгованих продуктах для часткової або повної заміни класичних емульгаторів. Основними областями застосування є:
- заправки
- ковбаси
- плавлений сир
- вибілювач кави
- майонез
- крем
Функціональні особливості
Термін придатності — 24 місяці за таких оптимальних умов:
- Зберігання в нерозкритому пакованні в сухому місці
- Відносна вологість менш ніж 70%
- Макс. температура. 25 °C
Паковання
Багатошарові паперові мішки 20, 25 кг та інші.