Кошик
571 відгук
Обробка замовлень здійснюється на протязі 48 години    Не торгуем по 1 кг.
+380 (97) 531-11-33
+380 (50) 445-22-60

Моностеарат гліцерину 40% гранула

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: МГ

50 ₴/кг

Показати оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Моностеарат гліцерину 40% гранула
Моностеарат гліцерину 40% гранула
50 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

INCI: Cutina GMS, Glycerin Monostearate
Синоніми: моностеарин, ГМС, харчова добавка Е471, Glyceryl monostearate, Stearic monoglyceride, Monostearin, GMS

Glycerol monostearate; Glyceryl monostearate; Glycerin monostearate;Stearic monoglyceride; Monostearin; GMS

Зовнішній вигляд: жовтувато-білі дрібні гранули
Температура плавлення: 58-59°C
Розчинність: легко в гарячій олії, тригліцеридах, спирті; нерозчинний у воді
Відсоток введення: 5%-8%
Рекомендований рівень pH: 6.8-8.2

ГМС — порошок без кольору та запаху, солодкий на смак. Утворюється в організмі людини як побічний продукт розпад жирів, є в жирній їжі.
Використовується для емульсій типу "олія-в-воді". Стійкий до окиснення.

Емульгатор, рослинного походження. Отриманий на основі пальмітинової та стеаринової кислоти. Не містить дратівливих добавок і не пошкоджує шкіру, не токсичний. Гліцерин моностеарат являє собою восковий порошок із температурою плавлення 54° — 64 °C Використовується для зв'язування емульсій типу «олія-в-воді» як для рослинних, так і для жирових фракцій, створює легку кремоподібну текстуру. Простий у застосуванні. Створює досить стабільну суміш за концентрації 5-10%, що не розшаровується під час заморожування-розморожування.
* кількість оливної фази (включно з емульгатором) становить 20-40% (підвищена стабільність у цих межах)
* стабільні креми виходять за pH 6.8-8.2
* додавання активних добавок, що містять кислоти або електроліти, можуть дестабілізувати емульсії, тому їх додавання можливе в невеликій кількості.

Спосіб приготування емульсії:
Емульгатор нагрівається в жирній фазі. Олійна (жирова) і водна (рослинні екстракти, гідролати, сік алое та ін.) фази нагрівається в окремих ємностях до температури ок. 70 °C
Далі ці фази змішуються лопаточкою або збиваються мініміксером, потім суміш охолоджують.

Гліцерин моностеарат являє собою ефір триатомного спирту гліцерину та стеаринової кислоти. Джерелом гліцерин моностеарату слугує рослинна сировина (можна також біохімічний синтез). Гліцерин моностеарат слугує емульгатором для стабілізації емульсій у кремах, косметичних вершках, туші тощо. Є пом'якшувальним, згущувальним і розподіляльним компонентом у кремах. Корисний під час сухої й обвітреної шкіри.


Косметичне застосування: 5-8%, більший відсоток введення — щільніша текстура крему
- гелі та рідке молочко, ополіскувачі — 5%,
- прямі емульсії, кондиціонери для волосся — 6-7%,
- щільні мазі-креми, маски поживні — 7,5-8%,

Основні
Країна виробникКитай
Користувацькі характеристики
Виробник«CANG ZHOU XIN CHENGWEI YE CHEMICALCO» LTD
  • Ціна: 50 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner