Сорбат калію Е 202
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: Е 202
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Сорбат калію (Potassium Sorbate, Е 202) — харчовий консервант, використовується під час виготовлення косметичних препаратів також використовують цю речовину під час виготовлення кремів, тоніків, шампунів, бальзамів, лосьйонів тощо. Відсоток введення — 0,5% від маси продукту. Добре розчинимо у воді та готових емульсіях. Для посилення консервувальних властивостей рекомендується використовувати разом із бензоатом натрію. Цей консервант являє собою білий порошок. Він легко розчиняється у воді, не має запаху. На смак трохи солодкуватий. Він оберігає продукти від цвілі, шкідливих дріжджів, аерофільних бактерій. Тому його широко застосовують для приготування консервів з овочів, фруктів. Додають у кондитерські, ковбасні вироби, промислові соки, газовані напої.
Використовують під час кваття овочів. Водночас природне молочнокисне бродіння в процесі квашіння не пригнічується. Невеликі кількості сортату калію широко застосовують під час приготування страв східної кухні: для маринадів, пряних соусів. Консервант оберігає їх від дріжджів і цвілі.
Вживання малої кількості консерванту всередину, не завдає шкоди здоров'ю людини. Так стверджують багато виробників харчових продуктів. Консервант дозволений і використовується практично в усіх країнах світу для консервування харчових продуктів.
Застосування
- сыры, кисломолочні продукти, сир, сметана, згущене молоко
- напої, фруктові соки, вина з залишковим цукром, пиво
- кондитерські вироби, наповнювачі шоколаду крем, начинки
- оброблення риби, рибні продукти та консерви, ікра
- варення, джеми, пюре, квашені овочі, фруктові та овочеві консерви, сухофрукти
- маргарин маринади, соуси
- хлібопічення
- салати
- ковбаси, сосиски, пельмені, фарш
- оброблення проти цвілі, м'ясопродуктів, поверхні хліба та хлібобулочних виробів, харчового паковання
- Фасування 25 кг