Лізоцим
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: лл
+380503297878
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Лізоцим (харчова домішка E1105) — це натуральний антибактеріальний агент, що руйнує стінки грам-позитивних бактерій. Це фермент класу гідролаз, який був відкритий у 1922 році Олександром Флемінгом. Лізоцим у великій кількості міститься в організмі людини та тварин. Переважно він міститься в тих місцях, де наш організм стикається з довкіллям: у шлунково-кишковому тракті, сльозній і слинній рідинах (у слині спостерігається найбільша концентрація, що пояснює її антибактеріальні властивості). Крім того, велика концентрація лізоциму в грудному молоці людини — приблизно 400 мг/л (в кілька разів більше, ніж у коров'ячому), і згодом (через пів року після пологів) концентрація тільки збільшується. У харчовій промисловості використовується як консервант. Лізоцим застосовується у виробництві сиру та деяких інших молочнокислих продуктів. Людям із хронічними захворюваннями варто ставитися до використання лізоциму з обережністю. Є відомості, що підвищена концентрація цієї речовини викликає головні болі, рідше алергічні реакції. Інші застосування лізоциму: - в фармацевтиці, для виробництва деяких видів ліків, крапель для очей; — використовується під час виготовлення косметики.