Камедь конжака
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: КН
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Конжакова камедь е425 технологічні функції: загусник, гелеутворювач, стабілізатор, засіб для таблетування.
Конжакова камедь е425 диспергується в холодній і гарячій воді з утворенням високов'язких розчинів з pH 4,0...7,0. Розчинність зростає під час нагрівання та перемішування. Легке підлущування розчину призводить до утворення термостійкого гелю, стійкого до плавання навіть у разі тривалого нагрівання.
Застосування конжакової камеді
Конжакова камедь е425 застосовується для виробництва скляної локшини та інших продуктів південно-східної кухні як сполучна. За своїми загущувальними і желювальними властивостями конжакова камедь є між гуаровою та ксантановою. Вона широко застосовується в фармацевтичній промисловості в препаратах для схуднення та регулювання стільця, як сполучна в таблетках.
Конжакова камедь е425 може застосовуватися як загусник, гелеутворювач, текстуратор і сполучна речовина в кондитерських виробах. Її можна використовувати як замінник жирів у знежирених і низькожирних м'ясних продуктах. Конжак допомагає створювати потрібну текстуру пудингів, напоїв, желе, йогуртів.
Конжакову камедь можна також використовувати як замінник жирів у знежирених і низькожирних м'ясних продуктах