Кошик
516 відгуків
ПЕРЕДЗВОНЮЕМО, ЗАКАЗЫ ОТ 25 КГ1 -19 КГ НЕ ТОРГУЕМО
+380 (97) 531-11-33
+380 (50) 445-22-60

Камедь ріжкового дерева

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: КРД

1 400 ₴/кг

Показати оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Камедь ріжкового дерева
Камедь ріжкового дерева
1 400 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пропонуємо до вашої уваги ефективних загусників для м'ясних, молочних, масложирових, кондитерських та інших видів харчових виробництв — камедь ріжкового дерева харчова добавка Е410

Камедь ріжкового дерева  

1. Походження (місце вирощування, зовнішній опис).

Ріжкове дерево вирощують на півдні Марокко, у Чилі.

Бобів ріжкового дерева — Е 410 отримують, використовуючи плоди дерева Ceratonia siliqua L.

2. Будова (формула, хімічні та фізичні властивості).

Полісахаридна структура кароба утворена з довгих лінійних ланцюгів, що складаються з молекул D-манози з бічним ланцюгом D-галактози. Розподіл бічних ланцюгів галактози не впорядкований. Співвідношення манози та галактози в молекулі кароба — 4:1.

Ceragum розчинна в гарячій воді та найбільшої в'язкості такий розчин досягає за температур понад 80 °C.  У разі концентрації 2-3% утворюється густа пастаподібна маса, але не гель.

3. Виробництво.

Кароб  отримують простим помелом ендосперму  насіння, не піддаючи абсолютно жодної модифікації. Тільки в відмітність від гуара, жорсткішу оболонку насіння ріжкового дерева розм'якшують сіркою.

4. Застосування.

Харчовим системам він надає кремоподібну структуру. Однак, як і гуар, камедь плодів ріжкового дерева  чутлива до кислотності середовища. У "холодних" технологічних   процесах  проблем зазвичай не виникає, проте за високих температур ефект від присутності в системі знижується. Так само, як і гуар під час використання в комбінації з іншими камедами, зокрема з ксантом, а також із каррагенаном, камедь ріжкового дерева проявляє синергетичний ефект.

У харчовій промисловості борошно з бобів ріжкового дерева застосовується переважно як загусник під час виробництва сирів, морозива, йогуртів, наповнювачів,  майонезів, кетчупів, фруктових напоїв, кондитерських і м'ясних виробів.

Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовою вкладкою по 25 кг.  

Основні
Країна виробникІндія
Користувальницькі характеристики
ВиробникBOQI CHEMICALS SHANGHAI COMPANY LIMITED
Вага25000
  • Ціна: 1 400 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner