Мальтол
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: ММ
+380503297878
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Мальтол (харчова домішка E636) — кристалічний порошок білого (реж брудно-білого) кольору, що має чітко окреслений фруктовим карамельним запахом і добре розчинний у гарячому вигляді. У природі мальтол міститься в молоці, хвій, пересмаженому цукрі, утворюється під час карамелізації цукру. Мальтол високої чистоти (90-95%) отримують також їх гол сибірської ялиці через екстракції хвої та подальшу обробку ефірної олії. Хімічним способом його отримують лужний гідролізом солей стриптоміцину. Хімічна формула: C6H6O3. Мальтол практично нетоксичний. Ця речовина має цілий комплекс корисних властивостей і вважається нешкідливою для вживання в їжу. Допустима добова норма продукту — 1400 мг/кг. У харчовій промисловості застосовується як ароматизатор і смакоароматична домішка, яка має властивість стабілізувати, посилювати або змінювати смак і аромат продуктів. Використовується в виготовленні шоколаду, есенцій, безалкогольних напоїв, фруктових і овочевих консервів, хлібобулочних виробів, чаю, кави, какао. Часто додається до тютюну як ароматизатор. Інші застосування мальтола: - в сільськогосподарській промисловості, як пришвидшувач проростання насіння; - в медицині, маючи здатність посилювати дії деяких препаратів, а також проявляючи свої бактерицидні властивості; - в парфумерній промисловості, як запашна речовина.