Соєвий ізолят (Foodchem International Corp.)
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: СИ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Соєвий ізолят (Foodchem International Corp.)
Компанія виробник: Foodchem International Corp.
Соєвий ізолят — ізолят соєвого білка
Соєвий ізолят — ізрошують соєвого білка — немодифікований ізолят соєвого білка.
Соєвий ізолят застосовується у виробництві емульгованих і грубоподрібнених рибо- та м'ясопродуктів різних категорій, молочних продуктів, хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів, супів, соусів, йогуртів, сухих напоїв, продуктів дитячого та дієтичного харчування:
-
варених ковбас, сосисок, сардельок і м'ясних хлібів — вищого, першого та другого сортів;
-
напівкопчених, варено-копчених і сирокопчених ковбас;
-
рубаних напівфабрикатів (колет, гамбургерів, фрикаделок, фаршу, пельменів тощо); крабових паличок, м'ясних консервів;
Соєвий ізолят — переваги використання:
-
робить продукт легко нарізаним, максимально стабілізуючи матрицю вода/жир/білок;
-
поліпшення консистенції, соковитості, ніжності та товарного вигляду продуктів;
-
зниження ризику утворення бульйонно-жирових набряків;
-
стабілізація та підвищення стійкості фаршевої емульсії до нагрівання;
-
підвищення виходів готової продукції завдяки зниженню втрат під час термічного оброблення;
-
збагачення продукту білком;
-
знижує собівартість продукції (1 частина білка пов'язує 6 частин води та замінює 7 частин м'яса);
-
не дає присмаку в кінцевому продукті;
-
емульгувальна здатність 1:6:6 (білок-жир-вода).