Желатинові капсули 0 білі Німеччина
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: Германия
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
желатинові капсули розмір 0
Виробник: DENAVA Group GoCaps GmbH
Торгова марка: GoCaps ®
Країна походження: Німеччина
розмір капсули: 0
Термін придатності: 5 років
Тверді желатинові капсули: особливості застосування та властивості
Тверді желатинові капсули використовуються для дозування лікарських та інших речовин, призначених для внутрішнього приймання. Крім того, капсули з уміщеною в них речовиною можуть застосовуватися ректально, вагінально й іншими способами.
Підхід до створення БАД вимагає варіативності, завдяки різним фізико-хімічним властивостям фармацевтичних препаратів, поміщених у капсули, і їх різного впливу на цілісність оболонки.
8 головних властивостей желатину в фармакології
Желатинові капсули – оптимальний вибір для фармацевтичних підприємств завдяки унікальним властивостям. Желатин являє собою продукт неповного гідролізу білкових речовин, що видобуваються зі сполучної тканини тварин — представників хребетної групи. Підверга колаген, що міститься в шкурі або кістках тварин складного хімічного процесу, отримують желатин, готовий до подальшого перероблення.
Желатинова оболонка, якою покриті капсули, використовуються для приміщення в них біологічно активних добавок. Саме таким методом фасування віддають перевагу сучасні фармацевтичні підприємства. Ціна желатинових капсул низька, порівнюючи з тими перевагами, які дає їхнє використання:
· Висока герметичність і перешкода потраплянню повітря, пилу та сонячного світла на препарат, захист від механічних пошкоджень.
· Інкапсулювання препаратів без попередніх маніпуляцій — тиску або теплового впливу.
· Правильне дозування й паковання речовин із порошкуватою або пастою структурою.
· Зручність під час фасування фарбувальних препаратів.
· Маскування специфічного запаху та смаку препаратів, щоб зробити їх вживання комфортнішим.
· Можливість вибирати колір капсули та його насиченість.
Желатинові капсули в Україні і в усьому світі стали випускати з особливістю їх розчинення не раніше, ніж вони потрапляють у кишківник. Вважається, що така їхня властивість убезпечить біологічно активну речовину, яка міститься в них від руйнівного впливу шлункового соку, а отже, корисні компоненти всивояться організмом людини, а не будуть переважно нейтралізовані.
Основний спосіб виробництва капсул
Тверді желатинові капсули, розчиняються в кишківнику, виготовляються декількома способами. Один із них — затвердіння оболонки капсули способом додавання до складу маси деяких альдегідів, солі альгінової кислоти та інших компонентів із подібними властивостями. Цей спосіб посилення опору оболонки капсули до дії шлункового соку поки не знайшов широкого застосування.
Тверді желатинові капсули вирізняються підвищеною вологовитістю. Так само, як і біологічно активні добавки, що випускаються у формі таблеток, капсул або порошку, вони вимагають дотримання певних умов зберігання. Знаючи цю особливість БАДів, виробники випускають їх у герметичних банках або блістерах, обов'язково вкладаючи на дно паковання невеликої мішечки із силікагелем. Силікагель у цьому разі убезпечить продукцію від згубної дії конденсату, можливість появи якого збільшується у разі перепаду або зміни температурного режиму зберігання.
Щоб домогтися максимальної герметизації капсул із желатину, використовуються різні високотехнологічні методи. Насамперед це — поєднання двох частин капсули через термомеханічне або ультразвукове зварювання, бандування багатокомпонентними желатіновмісними речовинами, покриття плівкою всієї поверхні капсули.