Основа для мила Crystal Rebatch SP-SG, Англія
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: КК2
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Основа для мила Crystal Rebatch SP-SG, Англія
Запах: нейтральний.
Цвет: світло-коричневий, що зумовлено натуральними оліями, що входять до його складу.
Виробник: Stephenson
CRYSTAL Rebatch SP-SG — основа рослинного походження, призначена для виробництва методом плавлення й лиття. Виготовлена з використанням 100% сертифікованих пальмової та пальмоядрової олій. Призначена для виробництва напівпрозорого та непрозорого твердого мила "з нуля".
До складу мильної основи Crystal Rebatch SP-SG входить:
Омилена пальмова олія/Sodium Palmate
Омилена пальмоядрова олія/Sodium Palm Kernelate
Очищена вода/Aqua
Гліцерин/Glycerin
Сорбітол/Sorbitol
Сахароза / Sucrose
Цитрат Натрію/Sodium Citrate
Хлорид Натрію/Sodium Chloride
Тетранатрій Глутамат Діацетат/Tetrasodium Glutamate Diacetate
Лимонна кислота/Citric Acid
Рекомендації щодо роботи з основою звареної "з нуля"!
Найголовніше! Вперше плавте 100 г основи, попередньо прочитавши наші рекомендації. Після цього Ви відчуєте різницю між звичною мильною основою й нульовою, після чого Вам буде набагато простіше працювати з великими обсягами.
По-перше, хочемо відразу сказати, що мильна основа з нуля — це зовсім інший продукт, ніж звична нам гліцеринова основа. Мило з нуля — набагато твердіше від промислового мила, у ньому немає жодних пластифікаторів, крім гліцерину, що утворюється в процесі омилення олив природним способом.
По-друге, така основа не розплавиться без рідини, тому додавати рідину потрібно обов'язково, але не більше за зазначену норму — 16%, інакше мило довго застиватиме, а може й взагалі не застинути. І якщо навіть Вам дуже сильно хочеться додати ще води — не робіть цього! Згодом вона розплавиться й набуде консистенції манної каші середньої густоти. Саме тому ми настійно рекомендуємо вперше зробити це зі 100 г основи.
По-третє, ніколи не плавте основу "з нуля" в мікрохвильовій печі. Вони зовсім не дружать. Потім Ви вже нічого з нею не зможете зробити.
Хочемо запропонувати Вам свій спосіб: спочатку відміряйте рідину, нагрійте її на водяній бані та потрохи додавайте заздалегідь відміряну основу. У гарячій воді вона швидше розплається і, додаючи стружку частинами, Вам зручніше буде її заважати.
У процесі плавлення основи, що потрібно якомога щільніше її приминати після перемішування й накривати кришкою, щоб рідина не забруднювалася. Примінна основа, Ви прибираєте повітряні простори між стружками, а самі стружки, змішуючись із вже розплавленим милом, відразу починають плавитися самі. Це якраз пов'язано з тим, що кожній стружці потрібна рідина або розплавлене мило, щоб розплавитися.
Якщо Ви плавите велику кількість основи — це може зайняти, загалом, приблизно годину, але не вимагає постійної присутності.
Вода в лазні має весь час кипіти, не вихлюпаючись із каструлі, а й не просто побухаючи. Рівень води в лазні бажано тримати відповідно до рівня мила в каструлі. Водночас Ви бачитимете, що по стінках основа приймає гелеподібний вигляд набагато швидше, тому, частіше перемішуючи та придавлюючи, Ви швидше її розплавите.
Можна використовувати інший спосіб: залити стружку заздалегідь (за добу або за день до переплавки), потім процес піде швидше.
Однозначно хочу сказати, що насамперед потрібно наливати воду, а потім додавати стружку, тому що вода спочатку розподілиться по дну посуду й більшу кількість стружки буде у воді, ніж якщо ви спочатку покладіть основу, а потім станете вливати рідину.
І ще, не обов'язково чекати на 100% розплавлення основи, якщо Ви не маєте часу. Якщо велика частина розплавилася й залишилися невеликі смужки, то цілком можна знімати каструлю з бані та вмішувати олії та додаткові інгредієнти. Основа чудово їх приймає в зазначеній кількості, тому не переживайте, Ваше мило потім не заплаче.
Олії.
Дотримуйтесь норм введення олив у мило. Додавати в середньому потрібно 7%. Можна 8, але тоді рафінованих. Якщо потрібно, додайте більше олій — зберігайте мило в холодильнику.
Хочете стати майстром миловаріння або натуральної косметики, тоді Вам саме до нас ми маємо всі компоненти та лояльні ціни.