Олія броколі, холодний прес (органік)
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ББ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Олія броколі, холодний прес (органік)
МАСЛО БРОККОЛИ /Brassica oleracea italica/
INCI: Brassica oleracea italica (Broccoli) Seed Oil
Ботанічна назва: Brassica oleracea italica
Синоніми: Brassica oleracea L. var. italica Plenck (Brassica cauliflora sars. simplex Lizg.) (від італ. «cavolo Brocolis», що означає «стеблева капуста»), стебелова, відприскова та спаренова капуста, Broccoli.
Рослинна олія насіння броколі ідеально підходить для волосся. Це цінне природне джерело блиску та шовковистої м'якості волосся.
Його захисна дія, що порівнянна з відновлювальними засобами на основі силікону, робить волосся м'яким і шовковистим на дотик, надає йому блиск і сяйво, анітрохи не обважнюючи та не травмуючи його. Завдяки розгладжувальному ефекту, олія насіння броколі ідеально підходить для приборкання неслухняних локонів і завитків. Рослинна олія броколі полегшує розчісування й укладання волосся.
Завдяки високому вмісту вітамінів, олія насіння броколі також чудове джерело живлення для волосся і шкіри.
Цвет: золотисто-жовтий
Запах: капустяний (за бажання цей запах можна замаскувати, додавши до косметичного препарату ефірні олії)
Розчинність: Не розчиняємо у воді.
Хімічні та фізичні параметри:
Щільність за 20°C - 0,910;
Показник заломлення у разі 20°C - 1,472;
Кислотне число — 0,26;
Йодне число — 94;
Число омилення — 175;
Колірність Гарднер — 11,4.
Хімічний склад:
Багатий на вітамін А (ретинол): 1500-1800 IU/100g, високий вміст вітаміну С, а також містить вітамін K, залізо, калій і кальцій.
Має чудову окислювальну стабільність нежирністю і зволожувальні властивості, що робить олію насіння броколі цінним пом'якшувальним інгредієнтом у сфері косметики та особистої гігієни.
Вміст вільних жирних кислот, %:
Лауринова (С 12:0), %, — < 0,05;
Міристинова (С 14,0), %. - < 0,05;
Міристолеїнова (С 19281), % < 0,05;
Пальмітинова (С 16:0), %, - 2,55;
Пальмітолеїнова (С 16:1), %, — 0,11;
Маргаринова (Сgramion), %, — < 0,05;
Стеаринова (С 18:0), %, — 1,16;
Олеїнова (С 18:1), %, — 15,44;
Лінолева (С 18:2), %, - 13,01;
Ліноленова (С 18:3), %, — 6,35;
Октадекаттраєнова (С 18:4), %, — 0,05;
Арахідинова (С 20:0), %, - 0,99;
Айкозенова (С 20:1), %, - 9,31;
Ейкозандієнова (С 20:4) — 0,75;
Бегенова (С 22:0), %, — 1,05;
Ерукова (С 22:1), %, - 46;
Лігноцеринова (С 24:0) — 0.38;
Нервонова (С 24:1) — 1,37;
Другие, %, - 1,35.
Косметична дія олії броколі:
- Ефект кондиціонера для волосся (зрівнюваний із засобами на основі силікону): полегшує розчісування, надає волоссю блиск і шовковистість;
- Зменшує статичний заряд під час розчісування масажною щіткою;
- Живить і допомагає зберегти природну вологу волосся, не обважнюючи його;
- Чудове джерело поживних речовин для шкіри та волосся.
Цілюща дія:
волосся:
пошкоджене, сухе, тьмяне волосся
ламкі та посічені кінчики
тонке, схильне до сплутування волосся
локони та завитки, кучеряве, завите, неслухняне волосся
кожа: всі типи шкіри
Пом'якшує й кондиціонує шкіру.
Легко вбирається, зволожує.
Усуває жирність, надає шкірі сяйва та природного здорового блиску.
ідеально підходить для приготування:
- шампунів і кондиціонерів-ополіскувачів для волосся;
- сироваток для гладкості волосся й розпрямлення неслухняних пасом;
- масок і сироваток для контролю завитків і створення красиво окреслених локонів;
- засобів для догляду за тілом тіла з «атланим» ефектом (для ніжної та шовковистої шкіри);
- масок і сироватк для догляду за волоссям;
- бальзамів і помади для губ;
- блиску для губ з ефектом сяйва.
Методики застосування:
Олія броколі для волосся і шкіри використовувати в суміші з іншими оліями або в складі емульсій (вводити в олійну фазу, у концентрації від 5%).
Інше застосування: капуста броколі — один із найкорисніших овочів, справжня комора вітамінів і мінералів. Крім високого вмісту вітаміну С, фолієвої кислоти, калію, бета-каротину та клітковини, у броколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань. За всіх цих переваг броколі смачний, дуже проста в приготуванні та майже не містить калорій. Відбувається з Середземноморського регіону та східної Туреччини, де вона опрацьовувалася з античних часів. Європейські цінили рослини з роду капусти за їх різноманіття і красу, вводячи у свою кухню найнезвичайніші та найпривабливіші на вигляд. Катерина Медічі була великою поціновувачкою броколі. Саме їй належить заслуга "попереджання" броколі до французького двору під назвою італійська спаржа. Незабаром броколі здобула своє місце в щоденному раціоні французів, ставши гідним гарніром для м'яса, птиці та риби. Зараз броколі є одним із найпопулярніших і найдоступніших овочів у Європі та Америці.
Умови зберігання: Олія стабільна. Зберігати в сухому, прохолодному, захищеному від світла місці.
Протипоказання та запобіжних заходів: не вживати всередину!