Кошик
104 відгуків
+380956875193
+380956875193
+380662028695
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.

Олія горіха Макадамії, нерафінована

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: рн

1 000 грн./мл

Мінімальне замовлення — 500 мл

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380956875193
    Надежда Гл. менеджер
  • +380662028695
    Надежда Гл. менеджер
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Олія горіха Макадамії, нерафінована
Олія горіха Макадамії, нерафінована
1 000 грн./мл
В наявності
Купити
+380503297878
  • +380956875193
    Надежда Гл. менеджер
  • +380662028695
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Олія горіха Макадамії, нерафінована

Macadamia nut oil

Колір: жовтуватий, в'язке
Запах: нерафінована олія макадамії має характерний горіховий запах
Метод отримання: отримують з горіхів макадамії методом холодного пресування, воно має багату поживну тонку текстуру і приємний ледь помітний аромат горіхів. Ядра горіха з великим трудом відокремлюються від шкаралупи.

Фізико-хімічні характеристики:

Йодне число: 81
Число омилення: 192
Тип масла: невисихаюче

Жирнокислотний склад:

Міристинова кислота (C14:0) – 0,4-1,6
Пальмітинова кислота (C16:0) – 7-10
Стеаринова кислота (C18:0) – 1,5-5
Арахіновая кислота (20:0) – 1,5-3
Бегеновая кислота (З 22:0) – менше 0,3
Мононенасичені жирні кислоти
Пальмитолеиновая кислота (C16:1) – 16-25
Олеїнова кислота (С 18:1) – 54-67
Ейкозеновая кислота (С20:1) – 1,5-3
Поліненасичені жирні кислоти
Лінолева кислота (С 18:2) - 1-3
Ліноленова кислота (С18:3) – до 2,4
Арахідонова кислота (С20:4) - до 3

Основні властивості:

Масло макадамії характеризується дуже високим вмістом пальмитолеиновой кислоти. Дана кислота в значимому кількості виявляється лише в тваринних жирах. У рослинних оліях її кількість, як правило, невелика.
Відомо, що епідермальні ліпіди шкіри людини також містять до 20% пальмитолеиновой кислоти. Таким чином, масло макадамії є унікальним натуральним джерелом пальмитолеиновой кислоти, вміст якої в шкірі з віком зменшується.
Масло макадамії ефективно для зниження рівня ліпопротеїнів низької щільності (із збереженням необхідного рівня ліпопротеїнів високої щільності).
Є м'яким проносним.

Косметична дія:

- Масло макадамії, завдяки наявності великої кількості пальмитолеиновой кислоти, добре сприймається шкірою. Здатність тригліцеридів з пальмитолеиновой кислотою легко проникати в поверхневі шари шкіри високо цінується в косметичній індустрії.
- Зміцнює ліпідний бар'єр і поліпшує структуру шкіри.
- Є прекрасним емолентов. Служить ефективним натуральним замінником штучних эмолентов. Володіє хорошою стійкістю до окислення.
- Цінується в якості одного з кращих засоби для догляду за зрілою шкірою.
- Підтягує, регенерує і освіжає шкіру, запобігає появі зморшок.
- Імовірно, масло макадамії уповільнює процес старіння шкіри (Iberg A. 2004).
- Захищає від шкідливого впливу сонячних променів (фотостаріння), володіє природним сонцезахисним фактором.
- Добре підходить для сухої і чутливої шкіри.
- Вважається одним з кращих масажних масел.
- Використовується в зволожуючих бальзами для губ, а також у засобах для догляду за дитячою шкірою.
- Ефективно для догляду за сухим волоссям.
- В якості засобу при посічених кінчиках волосся використовується в масках і шампунях, замінюючи норкове масло.

Спосіб застосування:

- Миловаріння (олія використовується у виготовленні мила, воно зволожує, пом'якшує і живить шкіру) Рекомендоване дозування в миловарінні – до 10%;
- Масаж (масло макадамії використовують в якості масажного масла для всіх видів масажу);
- Для догляду за шкірою (масло ідеально підходить для сухої та зрілої шкіри, завдяки високому вмісту пальмітинової кислоти, воно зволожує, пом'якшує шкіру і надає їй еластичність і пружність. Масло утримує вологу і захищає шкіру від втрати вологи та висихання) Спосіб застосування для шкіри обличчя – нанести 4-5 крапель олії макадамії і протягом 2-3 хвилин втирати його в шкіру. Після закінчення 20 хвилин промокнути обличчя серветкою, для видалення залишків олії;
- Для догляду за волоссям (доглядає за пошкодженим, пофарбованими і сухими волоссям, зволожує не тільки волосся, але також і шкіру голови) Спосіб застосування для догляду за волоссям – нанести невелику кількість масла на шкіру голови і втерти в шкіру близько 5 хвилин. Після легкого масажу, розчесати волосся, для розподілу решти масла по всій довжині волосся. Масло макадамії також використовують для масок для волосся, обгортання поживного; Також олію можна додавати в готові шампуні близько 10%;
- Для очищення шкіри;
- В лікувальних цілях (масло чудово відновлює пошкоджену шкіру, досить просто нанести масло на ділянку шкіри і дати йому вбратися);
- Ванни (досить розчинити 1 ст. л. масла розчинити в меді або вершках і приймати цю терапевтичну ванну протягом 20 хвилин.

Зберігати: Зберігати в щільно-закритої темній тарі. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику.

Основні
Виробник  BASF
Країна виробник  Німеччина
Тип засобуЕфірне масло
Користувацькі характеристики
Виробникbasf
  • Ціна: 1 000 грн./мл
  • Мінімальне замовлення: 500 мл