Олія пальми, нерафінована (червона)
Пальмова олія червона, нерафінована (органік)
INCI: Elaeis guineensis
Синоніми: Оливна пальма, Елейс гвінейський, Palm oil
Сімейство: Пальмовые (Arecaceae)
Пальмова олія — червоно-жовтогарячого або жовтого відтінку, багата на каротиноїди та пальмітинові кислоти, яка твердне за температури нижче ніж 30 °C.
Є найбільш насиченим джерелом натуральних вітамінів А й Е, які є потужними антиоксидантами, що захищають організм від вільних радикалів.
З'єднання жирних кислот:
- Лінолева, % — 4-10;
- Олеїнова, % — 35-40;
- Пальмітинова, % - 40-50.
До складу червоної пальмової олії в малих дозуваннях також входять лауринова, міристинова, арахінова та кілька інших жирних кислот.
Застосування й користь нерафінованої пальмової олії
- для сухої, обвітреної шкіри, що лущиться;
- в антивікових засобах. Завдяки коензиму Q10 і антиоксидантам омолоджує й підтягує шкіру;
- пом'якшує й живить шкіру обличчя, тому широко використовується в масках, скрабах, бальзамах і кремах;
- корисний у догляді за волоссям;
- дуже часто використовується в миловаренні разом із кокосовою та касторовою оліями. У милі створює приємну кремоподібну структуру.
Нерафінована пальмова олія додає величезну користь у поживні та пом'якшувальні маски для обличчя. Нанесення на обличчя допоможе позбутися сухості, подразнення і в'янення шкіри. Фітостероли, які входять до складу пальмової олії, допомагають знизити втому шкіри та надати їй еластичність, а фосфоліпіди перешкоджають ранньому в'яненню шкіри.
Можливе вмикання крупинок, що є нормальним для олії червоної пальми. Також можливі зміни щільності.
Зберігання
Зберігати в темному, сухому місці, не потребує холодильника
Основні | |
---|---|
Виробник | BASF |
Країна виробник | Німеччина |
Тип засобу | Ефірне масло |
- Ціна: 1 900 ₴/кг