Олія виноградних кісточок, рафінована
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: абр
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Олія Виноградних кісточок, рафінована
Vitis vinifera L.
INCI: Vitis vinifera
Ботанічна назва: Vitis vinifera L.
Синоніми: Grape Seed Oil, Oleum Vitisi viniferae
Колір: Світло-жовта рідина з зеленим відтінком, ніжна на дотик.
Аромат: Дуже легкий горіховий аромат, практично без запаху.
Метод отримання: отримане пресуванням насіння винограду з подальшою рафінацією.
Країна походження: Італія
Хімічний склад олії:
За своїм складом аналогічно соняшнику.
Олія виноградних кісточок вирізняється багатим вмістом лінолевої кислоти, до його складу входять вітаміни, мінерали, протеїн, а також є трохи вітаміну Е, натуральний хлорофіл і цінні антиоксиданти (процианіди).
Олію отримують методом холодного пресування. Має легку текстуру, гарну сумісність, містить лінолеву кислоту, вітамін Е, інші вітаміни та мінеральні речовини.
Хімічні та фізичні параметри:
Відносна щільність (20 °C) — 0,922;
Індекс заломлення у разі 20°С - 1,4755;
Йодне число, g l2/100 g, - 137,8;
Кислотне число, Mg КОН/g, - 0,15;
Пероксидне число, Meq O2/kg, - 0,7;
Число омилення: 192.
З'єднання жирних кислот:
Міристинова кислота (С14:0), %, — < 0,05;
Пальмітинова кислота (C16:0), %, – 6,8;
Пальмітолеїнова кислота (C16:1), %, - 0,1;
Стеаринова кислота (C18:0), %, — 3,9;
Олеїнова кислота (С 18:1), %, – 19,5;
Лінолева кислота (С 18:2), %, — 68,8;
Ліноленова кислота (С 18:3), %, — 0,3;
Арахінова кислота (С 20:0), %, - 0,2;
Ейкозенова кислота (С 20:1), %, — 0,2.
Синергія:
Олія виноградних кісточок + сандалова олія = чудовий тонізувальний засіб для догляду за зморшковою, сухою або в'ялою шкірою обличчя.
Олія виноградних кісточок + жожоба, олія зародків пшениці, олія авокадо, мигдальна олія = під час догляду за сухою та чутливою шкірою
Косметична дія:
Олія легка, має високу проникну здатність, підходить для будь-якого типу шкіри, особливо жирної.
Олія виноградних кісточок має сильну протизапальну, регенерувальну дію.
Сприяє омолодженню, підвищенню пружності шкіри, усуненню зморщок. Зволожує всі типи шкіри (зволожує природну вологість шкіри) і пом'якшує.
Сприятливо впливає на інертну, мляву шкіру, дає тонізувальний і освіжний ефект. Шкіра стає блискучою, еластичною та м'якою.
Неомильна фракція містить антиоксиданти. Сприяє відновленню порушених внутрішньоклітинних обмінних процесів шкіри. Чудовий тонізувальний засіб.
Стягує пори в жирної шкіри. Легко поглинається шкірою, надає шкірі гарного здорового кольору. Некомедогенно (не провокує появу вугрової висипки).
Допомагає також під час лікування саден, тріщин на шкірі. Олія виноградних кісточок має також зв'язувальну дію, що доцільно використовувати під час лікування вугрової висипки, везикулопульозу, стриптодермії.
Відповідний засіб для збереження пружності та тонусу грудей.
Лікувальна дія:
В олії виноградних кісточок таїться справжній скарб, природа сконцентрувала в ньому найцінніші вітаміни, мікроелементи, жирні кислоти, дубильні речовини. Набір цих компонентів знижує рівень холестерину в крові людини, перешкоджає розвитку атеросклерозу, маючи до того ж протизапальні та бактерицидні властивості. Потужні окисники гальмують руйнування клітин людського організму, сповільнюючи процеси старіння.
Олія виноградних кісточок ефективна в боротьбі з целюлітом, помічник тим, хто страждає від варикозу та купірозу, вона зміцнює й робить еластичними стінки кровоносних і лімфатичних судин, потенціюючи кровообіг. Чарівна легкість, з якою ця олія допомагає людям позбуватися своїх проблем, пояснюється наявністю в його складі процианідів — найсильніших антиоксидантів.
У разі вживання олії також знижується ризик гормонозалежних пухлин і серцево-судинних захворювань.
Однієї столової ложки олії виноградних кісточок на день досить, щоб покрити добову норму вітаміну Е.
Методики застосування
Найкраще як добавка — 10-15%. За своєю структурою воно не брудне, тобто не має здатності забруднювати пори. Воно дуже добре вбирається шкірою. Зазвичай використовують як базову олію в суміші з ефірними оліями. Також олія виноградних кісточок використовується для масок, аплікацій і масажу.
Інше використання:
Олія виноградних кісточок термостабільно, завдяки чому використовується як у приготуванні їжі, так і технічно. Чудово підходить до салатів, на його основі виходить смачний майонез, його додають у маринади під час консервування, у здобу.
Зберігати в щільно закритому темному тарі в темному прохолодному місці. Після відкриття зберігати тільки в холодильнику.