Кошик
538 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 48 години    Не торгуем по 1 кг.
+380 (97) 531-11-33
+380 (50) 445-22-60

Олія рисових висівок, рафінована

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: абр

400 ₴/мл

Мінімальне замовлення — 500 мл

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Олія рисових висівок, рафінована
Олія рисових висівок, рафінована
400 ₴/мл
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (50) 445-22-60
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Олія рисових висівок, рафінована

Зріст рису олія/Oryza Sativa/

INCI: Oryza Sativa germ oil
Ботанічна назва: Oryza Sativa
Синоніми: Oryza Sativa germ oil, rice germ oil, rice oil, refined rice germ oil, рисова олія

Властивості рисової олії:

Олія рисових висівок містить вітамін Е та натуральні антиоксиданти й завдяки цьому є досить стабільною олією. Використовується в кремах і має природний сонцезахисний чинник (низький). Мило з нього виходить трохи м'якшим, ніж мило з оливкової олії. Мило тільки з рисової олії вимагає більше часу для загусання. Піна виходить м'яка, кремова, проте не така розкішна. Мило має гарні властивості з догляду.

Колір: блідо-жовтий.
Аромат: слабкий характер.
Метод отримання: У зародках рису міститься від 8 до 16% олії, яка витягується методами пресування або екстракції (в останньому випадку олія піддається рафінуванню).
Розчинність: У воді не розчиняється

Характеристики:

Йодне число: 102
Число омилення: 190
Тип оливи: напіввисихаюча

Хімічний склад олії: 
леїнова кислота (38-43%), лінолева кислота (32-43%), пальмітинова кислота (15-20%), протеїни, вітаміни групи B — В1, В2, В3, В6, мікроелементи — цинк, залізо, калій, сірку, фосфор, лінолеву кислоту, ліноленову кислоту та олеїнову, різні натуральні антиоксиданти — токоферол, токотрієнтол оризанол и сквален. У комплексі всі ці антиоксиданти натурального походження діють набагато ефективніше в боротьбі з вільними радикалами, ніж найпопулярніший альфа-токоферол (вітамін Е). Олія зародків рису містить високий відсоток токоферолу (вітаміну Е). Оскільки тільки в рисовій олії трапляється комбінація токоферолу, токотрієнолу оризанола и сквалену, багато фармацевтичних компаній перейшли на виробництво натурального вітаміну Е з олії зародків рису, а не зародків пшениці, як раніше.

Жирні кислоти:
Олеїнова — 43,6%;
Лінолева — 38,3%;
Пальмітинова — 12,8%;
Стеаринова — 2,0%;
Ліноленова — 0,8%;
Арахінова - 0,6%;
Ейкозенова - 0,4 %;
Пальмітолеїнова - 0,1%;

Косметичне застосування. Олія в косметології

Рисова олія в косметології має високу властивість зберігати вологу, має чудові зволожувальні та захисні властивості. Легко та швидко вбирається в шкіру, часто використовується в сонцезахисних засобах. Ця олія гіпоалергенно. 

Олія зародків рису є сировиною у виробництві свічок і мила. Віск, який витягується з цієї олії, використовується в промисловій косметиці, зокрема у виробництві помад.

Олія рисових висівок має властивості:

  • впливає на волосся. Саме тому олія із зародків рису в поєднанні з ферулінової кислотою входить до більшості засобів, що допомагають доглядати за віями та бровами;
  • покращує стан тонкого та пошкодженого волосся (у косметології широко застосовується в масках для волосся);
    живить і захоплює будь-яку, навіть найчутливішу шкіру обличчя завдяки наявності натуральних антиоксидантів, що продовжують молодість шкіри;
  • олія гіпоалергенно, тому підходить для догляду за дитячою шкірою;
  • легко вбирається й не закупорює пори;
  • сприяє регенерації шкірного покриву, запобігає появі зморщок, підвищує пружність і еластичність шкіри обличчя;
  • має протизапальну та пом'якшувальну дію; зберігає вологу, зволожує й захищає шкіру.

Лікувальні властивості: 

Приблизно 80 000 т. цієї оливи продається щорічно тільки в Японії. Олія рисових висівок має великий попит в Японії, Індії та інших азійських країнах. Олія рисових висівок має високу фармакологічну активність. Зокрема, його вживання сприяє ефективнішому зниженню рівня холестерину в плазмі крові проти інших рослинних олій, багатих на лінолеву кислоту. Цей ефект пов'язують із наявністю в олії гамма-оризанолу та його компонентів — тритерпенових спиртів і, можливо, токотрієнолов. Є також дані про перегонотропний і стимулювальний гіпоталамус активності уоризанолу.
Рисова олія є природним антиоксидантом, джерелом вітаміну E (токотрієнтол і токоферолу) і комплексу антиоксидантів (гамма-оризанолу і сквалена). Ці речовини допомагають боротися з вільними радикалами в організмі людини та уповільнюють старіння. 
Рисова олія рекомендується для нормалізації рівнів холестерину крові та запобігання серцево-судинним захворюванням.

Застосування в кулінарії:

Крім косметології та фармакології, олія застосовується як базова олія до 30% або як спеціальна олія для смаження. Рисова олія має приємний смак і підвищену стійкість до високих температур за тривалого нагрівання, порівнюючи з іншими оліями. Ідеально підходить для тривалого смаження ваших улюблених страв (картопля, курки, риби).
Незамінна під час тушкування м'яса, морепродуктів і овочів. Рисова олія також стійка і до низьких температур. Воно додасть легкого аромату салатам у поєднанні з вишуканими оцтами та заправками.
Ідеально для смаження та фритюру, особливо смаженої картоплі та картоплі-фри.
Використовується для додавання у випічку та змащування форми для випікання.

Зберігання:

У разі дотримання герметичності паковання понад 1 рік. Зберігати в щільно закритій темній тарі. Після відкриття зберігати в холодильнику. Тримати якомога далі від світла та тепла.

Основні
ВиробникBASF
Країна виробникНімеччина
Тип засобуЕфірне масло
  • Ціна: 400 ₴/мл
  • Мінімальне замовлення: 500 мл

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner