Олія пальмоядрова (РДО)
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ним
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Олія Пальмоядрова (РДО)
Опис: Тверда маса світлого кольору
Запах: нейтральний маслянистий
Число омилення: 240-255
Країна-виробник: Германия
Олія добувають із ядра горіхів олійних пальм, головно, африканських олійних пальм роду Elaeis guineensis, а не з м'якоті плодів. Воно широко застосовується в кондитерській промисловості, косметології, особливо у разі варіння мила, у виробництві гліцерину, шампунів і свічок.
Пальмоядрова олія має зволожувальні, протизапальні, тонізувальні властивості. Корисне для щоденного догляду за шкірою обличчя, підвищує її пружність, омолоджує, діє профілактично для усунення зморщок, а також покращує колір обличчя. Олія має регенерувальну дію, сприяє загоєнню тріщин на руках, запобігає ламкості нігтів, а волоссю надає блиску й еластичності.
Пальмоядрова олія легко омивається й тому добре підходить для виготовлення мила. Своїми якостями олія не поступається кокосовій.
Пальмоядрова олія є натуральним джерелом вітаміну Е.
Фізико-хімічні параметри:
Опис зовнішнього вигляду — за кімнатної температури: тверда маса від бежевого до білого кольору, що плавається за температури 25-30 °C.
Показник заломлення за 40 °C — 1,452;
Кислотне число, Mg KOH/g, - 0,11;
Йодне число, g l2/100 g, - 18;
Число омилення — 242;
Температура плавлення (відкритим капілярним методом) — 29 °C.
Вміст жирних кислот:
Caprylic acid (C 8:0) - 2,89 %;
Capric acid (C 10:0) - 3,21 %;
Lauric acid (C 12:0) - 47,04 %;
Myristic acid (C 14:0) - 16,64 %;
Palmitic acid (C 16:0) - 8,95 %;
Stearic acid (C 18:0) - 2,43 %;
Oleic acid (C 18:1) - 15,97 %;
Linoleic acid (C 18:2) - 2,49 %.