
Олія ши (Рдо)
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: пп
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Олія ши (Рдо)
Опис: Тверда маса від білого до кремового кольору
Запах: легкий горіховий, майже нейтральний
Число омилення: 128
Країна-виробник: Германия
Олію добувають із м'якоті кісточок плодів дерева Ши, яка росте в Судані та Західній Африці (Гана, Нікарагуа, Малі). Безпосередньо олію отримують методом пресування добірних плодів. У результаті виходить тверда неоднорідна маса білого або кремового кольору.
Олія дуже добре розмазується й досить швидко вбирається в шкірі, не залишаючи неприємного відчуття жирності; шкіра стає гладкою і м'якою на дотик.
Новорічна репутація олії ши як захисного та пом'якшувального засобу не цінується так високо, як у сфері догляду за шкірою. Олію часто використовують як сировину під час виготовлення мила. Неомильні жири, що входять до складу олії ши, виявляють регенерувальні властивості, впливаючи на синтез колагену. Крім того, вони мають властивості УФ-фільтрів. Це робить олію ши перспективним компонентом регенерувальних і протиразових композицій.
Крім того, олія ши використовується під час розтягування й болю в суглобах, для загоєння пуповини та після обрізання, як захист від сонячного випромінювання, у разі шкірних захворювань (дерматитів на руках, сонячних опіків і шрамах), у разі сухості, шорсткості та тьмяності шкіри.
Олія підходить для вживання замість денного крему.
Фізико-хімічні характеристики:
Колір Гарднер — 1,2;
Lovibond 5,25 ῝ yellow - 7,2;
Lovibond 5,25 ῝ red -1,2;
Індекс заломлення за 40 °C — 1,472;
Кислотне число, Mg КОН/g — 0,3;
Йодне число, g l2/100g — 63;
Пероксидне число, Mеg O2/kg, - 0,1;
Кількість неомилення, %, — 5,6;
Число омилення, 178-190
Вміст води, %, — 0,02;
Температура плавлення — 36 ° С.
З'єднання жирних кислот:
Лауринова кислота (C12:0) — 0,0%;
Мурастинова кислота (C14:0) — мала кількість;
Пальмітинова кислота (C16:0) — 3,3%;
Стеаринова кислота (C18:0) — 42,3%;
Олеїнова кислота (18:1) — 45,5%;
Лінолева кислота (С18:2) — 6,7%;
Ліноленова кислота (С18:3) — мала кількість;
Арахінова кислота (С20:0) — 1,5%;
Ейкозенова кислота (С20:1) — 0,4 %;
Біхінова кислота (С 22:0) — 0,1%;
Лігноцеринова кислота (С 24:0) — мала кількість.
Зберігати у щільно закритій тарі за температури, не вище кімнатної.