Паприка червона, мелена
Паприка — унікальна та популярна спеція, що прийшла до нас із Південної Америки. Вміст вітаміну C в Цей продукт у кілька разів перевищує його концентрацію в цитрусових, через що паприка вважається не тільки смачним, але й корисним доповненням до страв.
Використання в кулінарії
Особливо популярна мелена паприка як домішка до м'яса, овочів, яєць, риб і морепродуктів. Додаючи цю приправу в суп, соус, салат або рис, ви надасте своїй страві нотку пікантності.
Застосування з медичною метою
Через те, що паприку відносять до розігрівальних спецій і в ній міститься капсацин (знеболювальний і антиоксидантний компонент), вона може зменшити біль у суглобі, поліпшити кровообіг і підвищити продуктивність роботи мозку. Використання мельної паприки підвищить апетит, поліпшить роботу шлунка та загалом тонізує організм.
Добавка в миловаренні
Говорячи про мелений паприк, не можна забувати про те, що це прекрасна натуральна добавка та барвник для мила ручної роботи. Додаючи цей компонент у мило, ви забезпечите йому приємний жовтогарячий персиковий або лососевий відтінок.
Основні | |
---|---|
Виробник | BASF |
Країна виробник | Німеччина |
Колір | Червоний |
Вага | 50 г |
- Ціна: 60 ₴/г
- Мінімальне замовлення: 50 г