Сіль харчова 1 помол
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: Соль-п1
+380 (97) 531-11-33
Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кухонна або харчова сіль 1 помел – це по суті своїй універсальний продукт або мінерал, з давніх часів супроводжуючий людини. Давним-давно люди усвідомили значення цієї приправи у своїй життєдіяльності. Причому сіль харчова дуже часто в багатьох цивілізаціях вживалася в атрибуті розмінної монети, за певну невелику кількість якої можна було навіть купити собі раба. Користь цього товару дуже малоймовірно може бути недооціненою в житті людини. В наш час різноманітність різних видів солі на прилавках магазинів та супермаркетів неймовірно велике. Можна побачити і морську, і йодовану, і гімалайську, й рожеву з чорної, і багато інші різновиди. Всі вони відрізняються місцем добування, методами очищення і багатьма іншими факторами, які впливають на наявність додаткових корисних інгредієнтів в структурі.
Знаходить широке використання у різних сферах наприклад: В приготуванні їжі є важливим компонентом будь-якої страви. Сіль має добре знайомий кожному характерний смак, без якого їжа здається прісною, в медицині, так як володіє антисептичними властивостями; 10—15% соли предотвращает развитие гнилостных бактерий и за счёт данных коэффициентов её применяют в качестве консерванта провианта или иных органических масс (кожи, древесины, клея), в кулинарии как пищевая добавка или как чистящее вещество, потому что ей возможно качественно очистить алюминиевую посуду, чугунные котелки, темный налет от чая на чашках или сковороды от загрязнений не поддающийся моющим средствам, легко оттирается сухой солью, в народном хозяйстве для засола рыбы или мяса, при гололёде для посыпания дорог, для полоскання горла або використання як грілки і це далеко не повний перелік можливостей застосування. Помел – це технічна характеристика товару, яка показує, наскільки він сильно очищений і подрібнений. З точки зору здоров'я, чим нижче сорт і чим ближче складу солі до природного, тим краще. Фасовка по 50 кілограмів у мішках.
Знаходить широке використання у різних сферах наприклад: В приготуванні їжі є важливим компонентом будь-якої страви. Сіль має добре знайомий кожному характерний смак, без якого їжа здається прісною, в медицині, так як володіє антисептичними властивостями; 10—15% соли предотвращает развитие гнилостных бактерий и за счёт данных коэффициентов её применяют в качестве консерванта провианта или иных органических масс (кожи, древесины, клея), в кулинарии как пищевая добавка или как чистящее вещество, потому что ей возможно качественно очистить алюминиевую посуду, чугунные котелки, темный налет от чая на чашках или сковороды от загрязнений не поддающийся моющим средствам, легко оттирается сухой солью, в народном хозяйстве для засола рыбы или мяса, при гололёде для посыпания дорог, для полоскання горла або використання як грілки і це далеко не повний перелік можливостей застосування. Помел – це технічна характеристика товару, яка показує, наскільки він сильно очищений і подрібнений. З точки зору здоров'я, чим нижче сорт і чим ближче складу солі до природного, тим краще. Фасовка по 50 кілограмів у мішках.