Сіль харчова 3 помол
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: Соль-п3
+380 (97) 531-11-33
Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
Замовлення тільки за телефоном
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Кухонна або харчова сіль 3 помел – це по суті своїй універсальний продукт або мінерал, з давніх часів супроводжуючий людини. Давним-давно люди усвідомили значення цієї приправи у своїй життєдіяльності. Причому сіль харчова дуже часто в багатьох цивілізаціях вживалася в атрибуті розмінної монети, за певну невелику кількість якої можна було навіть купити собі раба. Користь цього товару дуже малоймовірно може бути недооціненою в житті людини. В наш час різноманітність різних видів солі на прилавках магазинів та супермаркетів неймовірно велике. Можна побачити і морську, і йодовану, і гімалайську, й рожеву з чорної, і багато інші різновиди. Всі вони відрізняються місцем добування, методами очищення і багатьма іншими факторами, які впливають на наявність додаткових корисних інгредієнтів в структурі.
Знаходить широке використання у різних сферах наприклад: В приготуванні їжі є важливим компонентом будь-якої страви. Сіль має добре знайомий кожному характерний смак, без якого їжа здається прісною, в медицині, так як володіє антисептичними властивостями; 10-15% солі запобігає розвитку гнильних бактерій і за рахунок даних коефіцієнтів її застосовують в якості консерванту провіанту або інших органічних мас (шкіри, деревини, клею), в кулінарії як харчова добавка або як миючий речовина, тому що їй можливо якісно очистити алюмінієвий посуд, чавунні казанки, темний наліт від чаю на чашках або сковороди від забруднень не піддається миючим засобам, легко оттирается сухою сіллю, у народному господарстві для засолу риби або м'яса, при ожеледі для посипання доріг, для полоскання горла або використання як грілки і це далеко не повний перелік можливостей застосування. Помел – це технічна характеристика товару, яка показує, наскільки він сильно очищений і подрібнений. З точки зору здоров'я, чим нижче сорт і чим ближче складу солі до природного, тим краще. Фасовка по 50 кілограмів у мішках.
Знаходить широке використання у різних сферах наприклад: В приготуванні їжі є важливим компонентом будь-якої страви. Сіль має добре знайомий кожному характерний смак, без якого їжа здається прісною, в медицині, так як володіє антисептичними властивостями; 10-15% солі запобігає розвитку гнильних бактерій і за рахунок даних коефіцієнтів її застосовують в якості консерванту провіанту або інших органічних мас (шкіри, деревини, клею), в кулінарії як харчова добавка або як миючий речовина, тому що їй можливо якісно очистити алюмінієвий посуд, чавунні казанки, темний наліт від чаю на чашках або сковороди від забруднень не піддається миючим засобам, легко оттирается сухою сіллю, у народному господарстві для засолу риби або м'яса, при ожеледі для посипання доріг, для полоскання горла або використання як грілки і це далеко не повний перелік можливостей застосування. Помел – це технічна характеристика товару, яка показує, наскільки він сильно очищений і подрібнений. З точки зору здоров'я, чим нижче сорт і чим ближче складу солі до природного, тим краще. Фасовка по 50 кілограмів у мішках.