Сухе молоко ТУ ГОСТ не жирний, представляє собою розчинний порошок, що отримується висушуванням нормалізованого пастеризованого коров'ячого молока. Зазвичай розводиться в підігрітою рідини и застосовуються в якості напою, при цього сохраняя все корисні властивості и вітаміни. Для приготування сухого молока свіже коров'яче молоко нормалізують, пастеризують и згущують. Сухе молоко широко використовується в кулінарії або харчовий промисловості, до Наприклад, як добавка в кондитерські изделия, заміна грудного молока для дітей в виде молочних смесей, як інгредієнт для випічки хліба, згущеного молока, йогуртов и навіть макаронів, які вважаються дієтичні, також його використовують для відновлення молока при випуску суцільномолочної продукції в зонах, відчувають в них брак, можливо брати з собою в подорожі и туристичні походи, Адже його досить розвести теплої водою, щоб отримати смачний и биологически цінний эликсир жизни. Ще його можна додавати в кава або чай замість простого молока – це дуже практично під час авіа перельотів і пересування залізничним транспортом. Фасування в мішках по 25 кг.
Основні | |
---|---|
Упаковка | Без упаковки |
Склад | Сухое молоко двух видах цельное (25% жирности) и обезжиренное (1-2% жирности) |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 25000 |
Виробник | Укрвторгресурс |
- Ціна: 70 ₴/кг