Яєчний порошок від 20 кг
- Немає в наявності
- Тільки оптом
- Код: ЯП
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Факт! Один кілограм сухого меланжу може замінити собою приблизно 90 свіжих курячих яєць.
Використання
Яєчний порошок має всі кулінарні характеристики звичайного курячого яйця. Сухий меланж широко використовується як у домашній кулінарії, так і в промисловому харчовому виробництві для виготовлення найрізноманітніших кондитерських виробів, випічки, солодощів, майонезу, м'ясних напівфабрикатів та інших продуктів, які містить у своєму складі куряче яйце.
Характеристика
Яєчний порошок обов'язково має мати такі характеристики:
- запах і смак, природний яєчний
- немає будь-яких домішок
- колір усієї маси однорідний жовтий, але може коливатися від світлого до яскравого відтінку
- структура порошку, допустиме утворення грудочок, які розпадаються під час невеликого надавання.
Крім того, сухий меланж має відповідати встановленим нормативам за показниками масової частки, розчинності, жиру, вмісту білкових речовин, вологи та кислотності.
Цікаво! Яєчний порошок чудово розчиняється у воді та іншій рідині. Рекомендоване використання: співвідношення сухого меланжу до води або іншої рідини становить 1:4.
Користь
Яєчний порошок має низку переваг:
- простота та зручність у використанні
- великий термін зберігання проти свіжих яєць
- немає хвороботворних бактерій, здатних завдати шкоди людському організму, оскільки під час виробництва продукту використовується термічна обробка з впливом високих температур
- збережений весь комплекс вітамінів і мікроелементів, які містяться в курячих яйцях. Сухий меланж містить набір вітамінів груп А, Е, В, PP, бета каротин, а також такі важливі мікроелементи, як-от магній, кальцій, калій, фосфор, фтор, натрій, молібден та інші.
Факт! Один кілограм сухого меланжу може замінити собою приблизно 90 свіжих курячих яєць.Використання
Яєчний порошок має всі кулінарні характеристики звичайного курячого яйця. Сухий меланж широко використовується як у домашній кулінарії, так і в промисловому харчовому виробництві для виготовлення найрізноманітніших кондитерських виробів, випічки, солодощів, майонезу, м'ясних напівфабрикатів та інших продуктів, які містить у своєму складі куряче яйце.
Характеристика
Яєчний порошок обов'язково має мати такі характеристики:
- запах і смак, природний яєчний
- немає будь-яких домішок
- колір усієї маси однорідний жовтий, але може коливатися від світлого до яскравого відтінку
- структура порошку, допустиме утворення грудочок, які розпадаються під час невеликого надавання.
-
Крім того, сухий меланж має відповідати встановленим нормативам за показниками масової частки, розчинності, жиру, вмісту білкових речовин, вологи та кислотності.
Цікаво! Яєчний порошок чудово розчиняється у воді та іншій рідині. Рекомендоване використання: співвідношення сухого меланжу до води або іншої рідини становить 1:4.
Користь
Яєчний порошок має низку переваг:
- простота та зручність у використанні
- великий термін зберігання проти свіжих яєць
- немає хвороботворних бактерій, здатних завдати шкоди людському організму, оскільки під час виробництва продукту використовується термічна обробка з впливом високих температур
- збережений весь комплекс вітамінів і мікроелементів, які містяться в курячих яйцях. Сухий меланж містить набір вітамінів груп А, Е, В, PP, бета каротин, а також такі важливі мікроелементи, як-от магній, кальцій, калій, фосфор, фтор, натрій, молібден та інші.