Сорбінова кислота (від лат. Sorbus — «рябіна») — транс, транс-2,4-гексадієнова кислота, безбарвні кристали, погано розчинні у воді. Сорбінова кислота є природним консервантом. Застосовується як харчова добавка, належить до групи консервантів, дозволена в Росії та країнах Європи.
Застосовується для консервування й запобігання пліснявіння безалкогольних напоїв, плодово ягідних соків, хлібопекарних, кондитерських виробів (мармелад, джеми, варення, креми), а також зернистої ікри, сирів, напівкопчених ковбас і під час виробництва згущеного молока для запобігання його потемнінню (перешкоджає розвитку шоколадно-коричневий плесени).
Застосовується також для оброблення пакувальних матеріалів для харчових продуктів.
Фасування 25 кг
Застосовується для консервування й запобігання пліснявіння безалкогольних напоїв, плодово ягідних соків, хлібопекарних, кондитерських виробів (мармелад, джеми, варення, креми), а також зернистої ікри, сирів, напівкопчених ковбас і під час виробництва згущеного молока для запобігання його потемнінню (перешкоджає розвитку шоколадно-коричневий плесени).
Застосовується також для оброблення пакувальних матеріалів для харчових продуктів.
Фасування 25 кг
Характеристики
Основні | |
---|---|
Упаковка | Мішок |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
Вага | 25000 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 55 ₴/кг