Крохмаль картопляний
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: КК
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Крохмаль картопляний
являє собою спущений порошок білого або злегка жовтуватого кольору, нерозчинний у холодній воді. Це полісахариди амілози амілоспектину мономером яких є альфа-глюкоза. Крохмаль за хімічною сумішшю та будові належить до вуглеводів. Крохмальні зерна складаються з двох природних фракцій — амілози й амілопектину. Добре засвоюється організмом.
Картопляний крохмаль являє собою продукт механічного перероблення свіжих бульб картоплі. Крохмаль виробляють чотири сорти: екстра, вищий, перший і другий.
Картопляний крохмаль застосовується:
- Як наповнювач/загущувач в харчовій промисловості (Е1400-Е1404): м'ясна галузь (варені ковбаси, сосиски, сардельки, фарші та фаршиєві вироби, шинки, м'ясні начинки), рибна відляча (червоні палички, рибні напівфабрикати — котлети тощо), харчова фосфорна Галузь (фруктові та плодово-ягідні киселі), фасування для роздрібного споживання (паковання масою нетто до 1 кг);
- Як основна сировина для виробництва картопляного модифікованого крохмалю; декстринів; мальтодекстрина та ін.;
- У хіміко-фармацевтичній промисловості як наповнювач у таблетованих лікарських засобах і присипках;
- У текстильній промисловості (для процесу шліфування ниток, тобто пропускання ниток основи через клейкий склад — шліхту, що створює після висушування на нитки гладку, еластичну плівку, яка оберігає нитку від розриву під час ткачя; а також для процесу апелювання — завершальна операція з оброблення тканини, унаслідок якої підвищується зносостійкість, поліпшується зовнішній вигляд, полегшується розкрій і надається гнучкість тканини, збільшується наповненість тканини);
- У виробництві автомобільних шин (як присипка) тощо.
Паковання, транспортування та зберігання.
Крохмаль упаковують у подвійні мішки. Внутрішній новий тканинний мішок або багатошаровий паперовий (не менш ніж чотири шари) або мішок-вкладка плівковий. Зовнішній тканинний мішок або джо-джуто-лавсановий.
Допускається пакування крохмалю в чотиришарові паперові мішки марки НМ без додаткової паковання в тканинні мішки під час транспортування тільки автомобільним транспортом на відстань не більш ніж 350 км. Маса нетто крохмалю водночас не більш ніж 30 кг.
Допускається пакування крохмалю в м'який контейнер одноразового використання типу МКР-1, ОС або багаторазового використання типу МКО-1, ОС з поліетиленовою вкладкою. Маса нетто крохмалю в контейнері — не більш ніж 1 т.