Крохмаль тапіоковий
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: КТ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Крохмаль тапіоковий гарячого та холодного розбухання.
— це порошок білого або злегка кремового кольору, нерозчинний у холодній воді. Це полісахариди амілози амілоспектину. Добре засвоюється організмом.
Тапіоковий крохмаль являє собою продукт механічного перероблення свіжих коренеплодів України.
Застосування:
· використовують під час виробництва продуктів швидкого приготування — супів, локшини, а також як загусник для майонезів, кетчупів, у молочних і м'ясних продуктах, у фруктових наповнювачах
· як згущувач/зв'язувальний агент, текстуризатор або як агент, що перешкоджає утворенню грудок у харчовій і нехарчовій промисловості.
Паковання, транспортування та зберігання.
Крохмаль упаковують у подвійні мішки. Внутрішній новий тканинний мішок або багатошаровий паперовий (не менш ніж чотири шари) або мішок-вкладка плівковий. Зовнішній тканинний мішок або джо-джуто-лавсановий.
Допускається пакування крохмалю в чотиришарові паперові мішки марки НМ без додаткової паковання в тканинні мішки під час транспортування тільки автомобільним транспортуванням на відстань не більш ніж 350 км. Маса нетто крохмалю водночас не більш ніж 25 кг.
Допускається пакування крохмалю в м'який контейнер одноразового використання типу МКР-1, ОС або багаторазового використання типу МКО-1, ОС з поліетиленовою вкладкою. Маса нетто крохмалю в контейнері — не більш ніж 1 т.
Ця позиція не складана тільки під замовлення орієнтовно 2-3 дні, з попередньою карткою.