Желатин
- Немає в наявності
- Тільки оптом
- Код: ЖЖ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Желатин — це твердий подрібнений білковий продукт у формі гранул, крупинок або порошку світло-жовтого кольору, без запаху та смаку, у багато разів важчий за воду. Має властивість розбухати в холодній воді, а в теплій розчинятися. Має велику жовтувальну здатність і високу в'язкість.
Основною сировиною для виробництва натурального желатину слугують кістки великої рогатої худоби, відходи шкіряного виробництва (обрізання шкур, мездра), зв'язки та сухожилля.
Залежно від ступеня чистоти та якості розрізняють фотографічний, харчовий і технічний желатин.
Застосування харчового желатину:
· у молочній — для виробництва морозива, йогуртів
· в кондитерській для виробництва желе, мармеладу жувальних цукерок
· в м'ясо- та рибоперероблювальну — для заливних із м'яса та риби,
· у виробництві напоїв.
Для медицини:
· для виготовлення твердих і м'яких капсул
· під час виробництва плазмозамінних розчинів;
· під час виробництва гемостатичного засобу;
· для виробництва кровоспинних перев'язувальних засобів
Технічний желатин:
· як складник друкарських фарб для друку ілюстрованих видань
· під час виготовлення грошових знаків і цінних паперів.
· у текстильній та легкій промисловості
· у виробництві будматеріалів під час виконання ліпних робіт із гіпсу.
Паковання, транспортування та зберігання.
Упаковують у паперові непропітні три або чотиришарові мішки, у фанерно-штамповані бочки з вкладенням плівкового або одношарового паперового мішка, у картонно-навивні барабани з вкладенням плівкового або паперового непропітного трьох або чотиришарового мішка. Плівкові мішки мають бути заварені, паперові — зашиті машинним способом.
Фасування мішки по 25 кілограмів.