Винна кислота
являє собою безбарвні гігроскопічні кристали або білий порошок без запаху, але має дуже кислий смак, добре розчинний у воді та етиловий спирт, що не розчинний у бензолі,
Винну кислоту з різної сировини, це можуть бути відходи виноробної промисловості, наприклад, винний камінь або вінокісла вапно.
Застосування:
· У харчовій промисловості винна кислота використовується як регулятор кислотності (харчова домішка Е-334)
· у сфері виноробства
· У фармацевтичній промисловості застосовується для виробництва розчинних ліків, шипучих таблеток
· в косметологічній промисловості для виробництва кремів і лосьйонів для обличчя й тіла
· У текстильній промисловості використовується для захисту від гліноземних та інших протрав,
· В аналітичній хімії використовується для виявлення цукрів і альдегідів.
Паковання, транспортування та зберігання
Харчову винну кислоту упаковують у паперові непросочені та ламіновані три-, чотиришарові мішки масою нетто не більш ніж 30 кг або в мішки з льонокуто-кенафних тканин із віскозними нитками масою нетто не більш ніж 40 кг.
У разі відвантаження дрібними відправленнями харчову винну кислоту упаковують у вкладки нерозбірні ящики для продукції харчовою промисловості масою нетто не більш ніж 30 кг.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
Вага | 30000 |
- Ціна: 128 ₴/кг