![Пірофосфат натрію](https://images.prom.ua/1359999839_pirofosfat-natriyu.jpg)
Пірофосфат натрію
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ПН
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Пірофосфат натрію
являє собою білий порошок без смаку та запаху, добре розчинний у воді, не розчинний у етанолі. Є неорганічним з'єднанням, сіллю лужного металу натрію та пірофосфорної кислоти, первинний продукт дегідратації (агрегації) ортофосфату натрію. У воді утворює кристалогідрати.
Водний розчин показує слабку лужність, стабільний за температури 70 °C. У разі кип'ятіння розчину, він перетворюється на фосфорнокислий двозамісжений натрій. Легко абсорбує вологу з повітря.
Застосування пірофосфату натрію:
У хімічній промисловості пірофосфат натрію використовується як буферний агент, емульгатор, диспергувальний агент, ум'якшувач води, речовини для видалення жиру з шерсті, засоби для видалення іржі та сировини для виробництва інших пірафосфатів. Завдяки його чудовій відбілювальній здатності, він широко використовується у виробництві паперу, рослинних волокон, вибілювачів тощо.
Він також використовується в зубній пасті для формування колоїду з гідроортофосфатом кальцію, у виробництві мийних засобів і шампуню. Під час гальванування, його можна використовувати для приготування розчину для нанесення покриття.
У харчовій промисловості він використовується як харчові добавки (група пірофосфатів E450): емульгатори, буферні агенти, комплексоутворювальні агенти, підсилювачі, в консервних продуктах, напоях, крохмалю та молочних продуктах. Він може дефлокулувати, запобігти окисленню жирів, підвищити клейкість казеїну та захистити їжу від псування та бродіння за високих водневих показників. Під час використання під час оброблення м'яса та морських продуктів, пірофосфат натрію покращує вологоутримувальну здатність, притримувати м'ясо в ніжному вигляді та стабілізувати природні пігменти.
Паковання, транспортування та зберігання.
Продукт упаковується в поліетиленові або паперові мішки з поліетиленовою вкладкою, масою 25 кг.