Поліакрилід-гель
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ПГ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Поліакрилід-гель
являє собою сополімер поліакриламінусу акрилатами за вмісту останніх не більш ніж 10%.
Виробляють технічний поліакриламід із нітрилу акрилової кислоти СН2=СН-CN, який у разі гідролізу в присутності сірчаної кислоти дає акрил-амід і частково акрилову кислоту. Надлишок сірної кислоти нейтралізують аміаком і потім полімеризують. Отримують відповідно так званий "амічний поліакрилід", що містить акрилат амонію. Кінцевий продукт поліакриламід-гель — прозора желеподібна в'язка маса або гранули від світло-жовтого до блакитного або зеленого кольору.
Застосування поліакриламіду-гелю.
Поліакрилід-гель використовується:
- як флокулянт у металодобувальній, вугільній, хімічній, целюлорозмажній галузях промисловості;
- для витіснення нафти із пластів у нафтодобувальній промисловості;
- для стабілізації вибухівки, у свердловинах, під час вибухових робіт у гірськодобувній промисловості;
- для шліфування основ та оброблення тканин у текстильній промисловості;
- як структурувальна домішка в сільському господарстві;
— у разі буріння свердловин як клею для очищення води в господарсько-питувому водопостачанні.
Паковання, транспортування та зберігання.
Упаковують поліакриламід у тришаровий мішок: поліетиленовий, вкладений у паперовий, вкладений у поліпропіленовий.
Транспортують залізничним, автомобільним або річковим транспортом, відповідно до правил перевезення вантажів, що діють на цьому різновиді транспорту за умови запобігання продукту від атмосферних опадів.
Зберігають поліакриламід-гель у закритих складських приміщеннях за температури не вище ніж 35 °C у закритій тарі, щоб уникнути висихання.