Картопляний протеїн
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: КП
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Картопляний протеїн
(картофельний білок) являє собою сипучий порошок світло-коричневого або сірого кольору без запаху з вологістю не більш ніж 10%.Картопляний протеїн добувають із знешкодженого клітинного соку картоплі картоплі, з якої в процесі термокоагуляції з подальшою дегідратацією виділяється білкова фракція.
Картопляний протеїн є найціннішим із усіх рослинних білків, а також має високу біологічну активність. Цей продукт містить досить велику кількість важливих для метаболізму амінокислот у легкозасвоюваній формі. Найчастіше картопляний білок використовується для виробництва кормів для тварин, зокрема, появирніх для птахів і для виробництва комбікормів для дорослих особин. Корми на основі картопляного білка можуть використовуватися як заміна основних кормів (рожевого походження) для тварин у тих чи інших умовах.
Переваги використання саме картопляного протеїну:
Він має дуже високу поживну цінність.
Це найнадійніше джерело білка, необхідного для росту організму.
Тварини та птахи отримують із кормів на основі картопляного протеїну необхідні амінокислоти, які досить складно отримати іншими способами. Саме доступність амінокислот робить картопляний протеїн більш найкращим вибором, порівнюючи з тваринами білками.
Досвідами різних наукових закладів доведено, що додавання картоплі до раціону свинців, птиці та інших тварин покращує перетравленість і використання поживних речовин для всього раціону.
Картопляний протеїн упакований у багатошарові картонно-паперові мішки на 25 кг або біг-біги на 1000 кг.
Картопляний протеїн треба зберігати в сухому, чистому місці без сторонніх запахів.
Термін придатності в таких умовах — 24 місяці.