Кошик
474 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 24 годин
+380 (97) 531-11-33
+380 (66) 202-86-95

Стеарат цинку

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: СЦ

46,30 ₴/кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Стеарат цинку
Стеарат цинку
46,30 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Стеарат цинку

— являє собою однорідний тонкий, м'який аморфний порошок білого кольору. Є поверхнево-активною речовиною. Застосовується як активатор вулканізації та пластифікатора гум. Особливо рекомендується для виготовлення прозорих гум. Застосовується також для пластифікації гумових сумішей. Використовується як припудрювач для запобігання злипанню гумових сумішей і виробів. Антиблокувальне мастило у виробництві каучуків. Дозування стеарату цинку у разі використання як активатор вулканізації та пластифікатора гум 2-5% мас.

 

Стеарат цинку використовується як змащувальний агент під час перероблення цілого ряду пластмас. Є термо- і світло стабілізатором виробів із ПВХ, зазвичай вводиться спільно зі стеаратами кальцію, олива, барія, кадмію (під час виробництва лінолеуму, штучних шкір, взуттєвих пластикатів, пакувального плівки тощо). Дозування під час використання в композиціях пластмас 0,1 — 1% мас.

У виробництві прес-порошок стеарат цинку використовується як змащувальна речовина, запобігає прилипанню пресматеріалів до валок, шнеків у процесі виготовлення та до форм під час перероблення виробу. Ущільнювальне мастило в складноефірних просоченнях для листових формувальних матеріалів, склонаповнених преміксів тощо.

У парфумерній промисловості стеарат цинку вводиться в косметичні порошкоподібні засоби, пудру як гідрофобізувальний компонент. У щільних порошках покращує прилипання і покривність порошків. У будівництві використовується як гідрофобна домішка для сухих штукатурних сумішей. Вирівнювальний агент у поліуретанових і нітроцелюлозних лаках.

Цинк стеариновокислий також застосовується в паперовій промисловості як допоміжний компонент, який надає суміш однорідність і сприяє кращому перемішуванню, а також надає поверхні паперу гладкість (спеціальні сорти паперу та картону). У виробництві виробів порошкової металургії використовується як змащувальна та збільшувальна зносостійкість добавки. Застосовується і в керамічній промисловості як домішка, що покращує в'язкість і надає пластичності масі, а також надає виробу цілісності.

Основні
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 46,30 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner