Кошик
478 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 24 годин
+380 (97) 531-11-33
+380 (66) 202-86-95

Екстракт мімози

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: ЭМ

90 ₴/кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Екстракт мімози
Екстракт мімози
90 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Екстракт мімози

являє собою порошок або в'язку рідину темно-жовтого або коричневого кольору з квітково-пряним запахом. Хімічний склад: ефірна олія, дубильні речовини, фітостерини, ПНЖК. Основні активні речовини: поліненасичені жирні кислоти, фітостерини, дубильні речовини, ефірна олія.

Екстракт отримують із квітів Акації Фарнезе (Acacia farnesiana) екстракцією петролейним ефіром із виходом 0,2-0,7% виходить конкрет — тверда, воскоподібна маса темно-коричневого кольору, що плавається за 460 °C. Під час оброблення конкрету міцним спиртом, фільтрації розчину, випаровування спирту виходить абсолю з виходом 35%. Воно важче за воду через наявність похідних евгенолу.

У косметичній продукції він використовується як компонент, що надає зв'язувальну, протизапальну, антисептичну, тонізувальну дію, незамінна під час догляду за шкірою, особливо жирною та чутливою. Зменшує запалення, живить шкіру.

Використання:
- маски, лосьйони, гелі, креми;
— барвник для кремів, молочка та гелів, засобів для тіла та волосся.

Екстракт мімози містить рослинні фітогормони, які зменшують запалення, живлять шкіру та покращують її структуру, а також прискорюють процеси клітинного поділу та обміну в шкірі, стимулюють синтез власного колагену, покращують мікроциркуляцію й сприяють активній оксигенації тканин і зміцненню м'язів обличчя, відновлюють і оживляє пошкоджену шкіру. В Індії звичайним є використання екстракту мімози для лікування дерматитів.

Косметичні властивості екстракту мімози:
- зв'язувальна, порослувальна;
- тонізувальна, відновлювальна ламкі судини;
- стимулювальний синтез колагену й еластину;
- покращує мікроциркуляцію;
- протизапальна, антисептична;
- поживне, що покращує структуру шкіри;
- пришвидшувальний процес клітинного поділу;
- зміцнювальне лицьові м'язи

Акація часто використовується в жувальних паличках, оскільки має протимікробну дію проти Streptococcus fecalis.
У деяких дослідженнях акація продемонструвала здатність знижувати рівень холестеролу та деякі антидіабетичні властивості.
Використовується в фармацевтичних засобах як протибольовий у разі болю в горлі, запальних процесів у шлунку.
Квіти мімози так само використовують для отримання абсолюту та воску мімози.
Дубильний екстракт мімози (австралійської акації), що застосовується в шкіряному виробництві, отримують із кори різних видів акації, зокрема Acacia decurrens, Acacia pycnantha, Acacia mollissima.

Основні
Країна виробникУкраїна
Форма випускуПорошок
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 90 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner