Глутамат натрію
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ГН
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Глутамат натрію
являє собою білий кристалічний порошок або солонкувато-солодкуватого смаку, зовні трохи схожий на сіль або цукор. Добре розчиняється у воді, середньо розчиняємо в етанолі, не розчиняємо ефірі.
Зараз харчовий глутамат натрію отримують методи мікробіологічного синтезу та гідролізу білків із різної сировини, за участю бактерій дріжджових видів (Brevibacterium, Arthrobacter, Microbacterium, Corynebacterium) з подальшим концентруванням і кристалізацією готового продукту.
Застосування:
Вона широко використовується в харчовій промисловості як синтетичний підсилювач смаку й аромату. Застосовується в багатьох промислових виробах: у приправах, бульйонних кубиках, соусах, майонезах, кетчухах, консервованих і заморожених напівфабрикатах, ковбасних виробах, м'ясних і рослинних консервах, снеках (чипсах, сухарках), а також інших продуктів, зроблених із м'яса, птиці, дарів моря, грибів, деяких овочів.