
Глюкоза харчова та фармакопейна
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ГФ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Глюкоза харчова та фармакопейна.
— це безбарвні кристали або білий дрібнокристалічний порошок без запаху, солодкий на смак, розчинний у воді й органічних розчинниках. Є моносахаридом, шестиатомним цукром.
Глюкоза у формі D-форми є найпоширенішим вуглеводом. D-глюкоза (зазвичай її називають просто глюкозою) трапляється у вільному вигляді та у формі олігосахаридів (тростинниковий цукор, молочний цукор).
Як і інші моносахариди глюкоза утворює кілька форм. Кристалічна глюкоза отримана у 2 формах: a-D-глюкоза та b-D-глюкоза.
Застосування:
· у харчовій промисловості, особливо в кондитерській, як замінник цукру.
· У медицині вона застосовується у разі інтоксикації.
· використовується ендокринологами під час визначення наявності та типу цукрового діабету.
· використовується в ветеринарних препаратах.