Ксантанова камедь
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: КМ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Ксантанова камедь
— це природний полісахарид, виробляється бактеріями Campestris Xanthomonas із цукру та патоки. Являє собою порошок білого або сіруватого кольору без смаку та запаху, легко розчинний у холодній і гарячій воді.
Виробництво ґрунтується на аеробному бродіння у водному розчині вуглеводів, джерела азоту та ін., після чого середовище пастеризують і осаджують спиртом або очищають методом мікрофільтрації.
Застосування:
· У харчовій промисловості — молочних, м'ясних і рибних продуктів, як стабілізувальний агент у молочних напоях, для забезпечення кристалізації льоду, кондитерських виробів та мармеладів тощо.
· у косметичній промисловості для приготування косметичних гелів, лосьйонів, кремів.
· У нафтовій промисловості вона застосовується в операціях ГРП, роботах з підвищення нафтовіддання пластів як розчин
· у фармацевтичній промисловості
· у сільському господарстві як стабілізатор.