Лактоза
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ЛЛ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Лактоза
— це кристалічний порошок від білого до світло-жовтого кольору без запаху слабкого солодкого смаку (приблизно втричі менш солодкий, ніж звичайний цукор). Розчинена у воді, розбавленому етанолі, піридіні, не розчинена в ефірі та абсолютному спирті.
Лактоза зазвичай виробляється із солодкої сироватки кислотністю не більш ніж 20 °C і з вмістом лактози не менш ніж 4,5%.
Є три різновиди лактозу
1. рафінований і фармакопейний (не менш ніж 99% лактози) — для медичних препаратів;
2. харчовий (не менш ніж 95% лактози)
3. цукор-сирець (технічна лактоза, 87-95% лактози) — сировина для ферментації
Застосування:
· у харчовій промисловості, зокрема, для виробництва дитячого харчування, гіркого шоколаду, згущеного молока, джемів тощо.
· у фармацевтичній промисловості, він слугує сполучною речовиною під час таблетування
· для приготування поживних середовищ, наприклад, під час виробництва пеніциліну.
· у тваринництві під час виробництва кормів.