Мальтодекстрин
— це порошок білого кольору з жовтуватим або кремовим відтінком, з нейтральним або трохи солодкуватим смаком, добре розчинним у воді. Складається із суміші мальтози, глюкози та декстринів.
Отримують способом часткового гідролізу картопляного або кукурудзяного крохмалю кислотами або гідролітичними ферментами з подальшим очищенням, концентрацією та сушінням.
Застосування:
· У харчовій промисловості використовують як добавку під час виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів
· використовується як вуглеводний компонент і джерело глюкози для спортивного харчування
· У фармацевтиці застосовують як інертну допоміжну речовину.
· у косметології. Виготовлення всіляких засобів для догляду за шкірою обличчя й тіла: кремів, бальзамів і масок.
· у складі багатьох зубних паст, рум'ян, гігієнічних присипок.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма випуску | Розсипний |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
Вага | 25000 |
- Ціна: 45 ₴/кг