Харчові ароматизатори
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ПА
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Компанія «Харків Торг» розвиває розвиток і постачання харчових ароматизаторів у Харкові та по всій Україні. У харчовій промисловості зараз широко використовуються харчові ароматизатори (суміши з натуральних і синтетичних речовин).
Вони призначені для надання та посилення смаку й аромату харчових продуктів.
Їх додають у кондитерські та хлібобулочні вироби, молочні та кисломолочні продукти, десерти, алкогольні та безалкогольні напої тощо.
Використовувати ароматизатори для зміни смаку та запаху з несприятливої сировини не допускається.
Наявність і ціну уточнюйте в менеджера. Є різні смаки питайте в менеджера.
В асортименті:
Рідкі ароматизатори
- Абрикос
- Ананас
- Апельсин
- Арахіс
- Банан
- Бісквіт
- Ваніль
- Ваніль-вершки
- Варене згущене молоко
- Вишня
- Гікорі (копченість)
- Грейпфрут
- Волоський горіх — Вершки
- Дыня
- Ириска
- Капучино
- Карамель
- Киви
- Полуниця
- Журавлина
- Кокос-вершки
- Кава
- Червона ікра
- Лимон
- Малина
- Олія
- Олія-ваніль
- Олія-слівки
- Оливний тип Петит Бюре
- Мед
- Мигдаль (Амаретто)
- Мигдаль
- Молоко
- Молоко-ваніль
- М'ясо
- Мята
- Персик
- Пломбір
- Ром
- Садові трави
- Свинина
- Семечка соняшника
- Слива
- Вершки
- Вершки-молоко
- Сметана
- Сир
- Тирамису
- Топлене молоко
- Топлене молоко тип Марезі
- Тоффі
- Тоффі (Ірис)
- Фундук
- Фундук/Лісовий горіх
- Чорниця
- Чорна смородина
- Шоколад екстра чорний
- Шоколад чорний
- Евкаментол
- Яблуко
- Яйце
Порошкуваті ароматизатори
- Айріш крем
- Ананас
- Апельсин
- Банан
- Барбекю
- Бекон
- Ваніль
- шинка
- В'ялені помідори
- Гикори
- Яловичина
- Яловичина варена
- Горох
- Гриб
- Італійські трави
- Землянички
- Карамель
- Киви
- Полуниця
- Крем-карамель
- Кунжут
- Курка
- Лісова ягода
- Лимон
- Лук
- Улюбленець
- Малина
- Олія
- Мед
- Модифікатор смаку ковбаси
- Молоко
- Мускатний горіх
- Бейджинська качка
- Перець (екстракт)
- Пряності (суміш спецій)
- Садові трави
- Салямі
- Свинина
- Вершки
- Сир
- Томати
- Часник
- Шоколад
Застосовуються:
- Для створення широкого асортименту харчових продуктів, що відрізняються за смаком та ароматом, на основі однотипної продукції;
- Для відновлення смаку й аромату, частково загубленого під час зберігання або перероблення — заморожування, пастеризації, консервування, концентрування;
- Для стандартизації смако-ароматичних характеристик харчової продукції незалежно від щорічних коливань якості вихідної сільськогосподарської сировини;
- Для посилення наявних у продуктів натурального смаку й аромату;
- Для надання аромату продукції на основі деяких цінних у поживному зоні, але позбавлених аромату, видів сировини (наприклад, продуктів перероблення сої);
- Для позбавлення харчової продукції від неприємних присмаків;
Для надання аромату продукції, що отримується за допомогою технологічних процесів, за яких не відбувається природної утворення аромату (наприклад, приготування їжі в мікрохвильових печах).