
Динатрійфосфат харчовий
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ДП
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Сфери застосування:
Молочна промисловість — ДНФ застосовується як антикристалізатор під час виробництва згущеного пастеризованого молока для збільшення тривалого зберігання готового продукту, запобігання коагуляції або загусуванню молока в процесі виробництва та зберігання. Введення в сире молоко ДНФ дає змогу уникнути втрати чутливих до високих температур компонентів, як-от білки та жири. Прекрасно зарекомендувала як сіль-стабілізатор, регулятора pH до норми 6,6-7,9.
Виробництво сирів — сіль-плавець під час виготовлення плавлених сирів: ламтьових, пастоподібних, ковбасних, плавлених твердих.
Кондитерська промисловість — регулятор кислотності під час виробництва зефірів, желейного мармеладу, желейних виробів і корпусів желейних цукерок. Як сіль-модифікатор (буферна сіль) використовується для введення у фруктово-ягідні суміші для приготування желейних цукерок. Змінюючи оптимальне для студеудеутворення пектинових речовин значення pH купажної суміші пюре, дає змогу готувати фруктово-цукрову суміш у підготовчому відділенні мармеладного цеху у великих обсягах (на повну зміну), перекачувати цю суміш насосом на великі відстані. Також застосовується для регулювання (гальмування) інверсії цукру під час виробництва карамелі, халви тощо.
У сільському господарстві — для боротьби з борошнистою росою плодовоягідних і декоративних культур.