Сфера застосування тетранатрієвого пірофосфату:
Харчові фосфати збільшують вологозв'язувальну й емульгувальну здатність м'язової тканини (у м'ясопереробній промисловості), підвищуючи в такий спосіб вихід готової продукції; помітно покращують органолептичні показники; стабілізують колір і покращують консистенцію продукту; уповільнюють окисні процеси.Пірофосфати застосовують як компоненти мийних засобів, антипірени, інсектициди. Пірофосфати мають антиоксидантну та бактерицидну дію. Застосовуються під час консервування м'ясних продуктів, як домішка до рідин для буріння, фарб, як інгібітор корозії. Можуть бути в молочних продуктах.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Чехія |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 56 ₴/кг