Фокачча — це неймовірно смачний хліб у формі коржі. Традиційно тісто для неї готується всього з трьох компонентів: води, борошна й оливкової олії. Але для того, щоб урізноманітнити цю випічку, кулінари придумали безліч варіантів рецептур з інгредієнтами, що найкраще поєднуються з італійським хлібом. Однією з них є фокачча з прованськими травами.
Для того, щоб процес приготування завів якомога менше часу, а готовий продукт мав стабільно високу якість, була розроблена спеціальна суха суміш. У її складі — цілий комплекс пряних трав — орегано, чебрецю, розмарин і базилік. Всі вони мають строгу пропорцію для найвиграшнішого поєднання. Рекомендоване дозування сухої суміші — 5-10% від загальної кількості борошна. Така кількість забезпечить не тільки чудові смакові якості, але й посприяє утворенню специфічної м'якої і тонкої поверхні виробів, а також характерної пористості м'якуша.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 1000 г |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
- Ціна: 120 ₴/кг