Крохмаль кукурудзяний — однорідний порошок білого кольору, як природний полімер, є одним з основних органічних джерел сировини для харчової, хімічної та багатьох інших галузей промисловості.
Сфера застосування та особливості: Кукурудзяний крохмаль може використовуватися окремо або в суміші з модифікованим харчовим крохмалем для отримання густої та щільної структури в соусах, десертах і сухих сумішах. Він має швидкозастигальну структуру та використовується в хлібобулочній галузі для контролю щільності тіста та надаючи покривних властивостей сухим бісквітам і крекерам. Крохмаль кукурудзяний допомагає контролювати скоринку в продуктах, які випікаються. Він збільшує розсипчастість тіста та панірувальних сухарів, допомагає контролювати в'язкість тіста.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
- Ціна: від 35 ₴/кг