Патока кукурудзяна карамельна
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ПКК
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Патока кукурудзяна карамельна — густа в'язка рідина від безбарвного до блідо-жовтого кольору. Містить майже 40% редукувальних речовин, глюкози 14-20%, мальтози 29-37%, мальтотріози 10-14%.
Сфера застосування та особливості: Патока використовується в кондитерському та консервному виробництвах, а також у спортивному харчуванні та для виробництва акретів. Патока потрібна кондитерській промисловості під час виготовлення пряників і деяких сортів хліба. У разі додавання в малих кількостях визначає колір, а у великих кількостях — смак і в'язкість виробів із тіста. Завдяки здатності сповільнювати кристалізацію цукроози, просте використання патоки під час виробництва кондитерських виробів: варення, джема, карамелі, зефіру, пастили, особливо ж — помадки та мармеладу. Окремі різновиди патоки використовуються під час виробництва морозива та заморожених десертів для зниження точки замерзання продукту.
Фасування по 65 кілограмів барабан. Продажі тільки від барабана.