Пшенична клейковина (глютен)
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: ПКГ
+380503297878
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Глютен — це білок, який міститься в злакових рослинах, як-от пшениця, жита, ячмінь і овес. Змочений водою, сирий глютен має сіруватий колір і являє собою суцільну масу, липку, еластичну, гнучку; у сухому вигляді він просвічує й безсмачний. Глютен ще називають клейковиною.
Сфера застосування та особливості: Глютен робить тісто еластичним і впливає на швидкість його підіймання під час випікання. Його можна виявити у всіх продуктах із пшениці, жита, вівса, ячменю та похідних, він входить до хліба, булочки, лаваші, печива, бублики, кекси, торти, піци, пластівці, макаронні вироби, пиво тощо.