Глютен — це білок, який міститься в злакових рослинах, як-от пшениця, жита, ячмінь і овес. Змочений водою, сирий глютен має сіруватий колір і являє собою суцільну масу, липку, еластичну, гнучку; у сухому вигляді він просвічує й безсмачний. Глютен ще називають клейковиною.
Сфера застосування та особливості: Глютен робить тісто еластичним і впливає на швидкість його підіймання під час випікання. Його можна виявити у всіх продуктах із пшениці, жита, вівса, ячменю та похідних, він входить до хліба, булочки, лаваші, печива, бублики, кекси, торти, піци, пластівці, макаронні вироби, пиво тощо.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 25000 г |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
Інформація для замовлення
- Ціна: від 62 ₴/кг