Соєвий білковий ізолят
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: СБИ
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Соєвий білковий ізолят виробляється промисловим способом із натурального продукту — сої. Ізолят соєвого білка — це найчистіший і найкорисніший із соєвих протеїнів.
Сфера застосування та особливості: Соєвий ізолят застосовується під час виробництва грубоподрібнених рибо- та м'ясопродуктів різних категорій (варених ковбас, сосисок, сарделейок і м'ясних хлібів — вищого, першого та другого сортів; напівкопчених, варенно-копчених і сирокопчених ковбас; рублених напівфабрикатів (колет, гамбургерів, фрикадельок, фаршу, пельменів тощо); крабових паличок, м'ясних консервів), молочних продуктів, хлібобулочних, борошняних кондитерських виробів, супів, соусів, йогуртів, сухих напоїв, продуктів дитячого та дієтичного живлення.