Картопляні пластівці являють собою сухий сиручий продукт як пластинка різної форми та розмірів, у процесі гідратації утворює типове картопляне пюре, без грудок і не клейкої консистенції. Основною сировиною для виробництва картопляних пластівців є свіжа картопля.
Сфера застосування та особливості: Картопляні пластівці мають широкий спектр застосування в харчовій промисловості — під час виготовлення напівфабрикатів (вареніки з картоплею, картопляні котлети, картопляні зрази та ін.), у продуктах швидкого приготування (картофельного пюре в пакетах стаканчиках, супи-пюре та ін.) для різних видів випічки (блинчики з картопляною начинкою, тістечка, картопляні рулети, запіканки, олади та ін.), у хлібопекарній промисловості (картофельний хліб і ін.), під час виробництва чипсів і снеків. Також картопляні пластівці широко використовуються для приготування гарнірів на підприємствах громадського харчування.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 25000 г |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Укрвторгресурс |
- Ціна: 200 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 10 кг