Агідол — 1 тих марка А
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: 1 тех
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер
- +380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджер
-
День Години роботи Перерва Понеділок 09:00 - 17:00 Вівторок 09:00 - 17:00 Середа 09:00 - 17:00 Четвер 09:00 - 17:00 Пʼятниця 09:00 - 17:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Харків
- +380 (97) 531-11-33Надежда Гл. менеджер+380 (50) 445-22-60Надежда Гл. менеджерНадеждаг. Харьков улица Полевая 91, Харків, Україна+380504452260
Агідол — є гідрофобним органічним з'єднанням, належить до класу фенолів. Не розчиняємо у воді та в лужних розчинах. Добре розчиняється в етиловому спирті, ацетоніні, толуолі, ефірах, оліях і жирах. Температура спалаху агідолу від 260С. Температура плавлення понад 69С. Температура кипіння агідолу 265С. Промисловим способом отримують агідол у процесі алкілювання пари-крезолу ізомером бутилену. Реакція відбувається навіть без каталізаторів, буває декількох видів — агідол — 1 технічний (марка А і В), агідол 2, агідол 110 і агідол кормової. Агідол-1, 2, 110 застосовуються тільки для технічних цілей. Не токсичні для людини. Не використовуються для виробів, які мають контакт із харчовими продуктами. Кормовий агідол являє собою суміш агідолу технічного та білого сажі. Допускається до застосування як кормова добавка.