Кошик
478 відгуків
Обробка замовлень здійснюється на протязі 24 годин
+380 (97) 531-11-33
+380 (66) 202-86-95

Гідрохінон

  • В наявності
  • Тільки оптом
  • Код: НХ-1331НХ33

435 ₴/кг

Показати всі оптові ціни
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Гідрохінон
Гідрохінон
435 ₴/кг
В наявності
+380503297878
  • +380 (97) 531-11-33
    Надежда Гл. менеджер
  • +380 (66) 202-86-95
    Надежда Гл. менеджер
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Гідрохінон — це речовина, яка входить до складу багатьох кремів, що вирізняються відбілювальним ефектом. Засоби з гідрохіном роблять вашу шкіру світлішою, водночас мало кому відомо, що вони ще є й токсичнішими. Постараємося дізнатися якомога більше інформації про крем із гідрохіном, наскільки він шкідливий і які наслідки можуть бути від його використання.

Здебільшого ця речовина міститься в продуктах, спрямованих на освітлення шкіри, у цей же час, крем із гідрохіном від пігментних плям являє собою одну з найбільш токсичних речовин, яка й донині застосовується в косметології.

Найбільшою популярністю крем із гідрохіноном для обличчя має серед власниць темну шкіру, які схильні до використання різних продуктів, спрямованих на освітлення шкіри.

Здебільшого ті люди, які користуються різними косметичними засобами, в основі яких міститься цей компонент, також можуть користуватися й іншими інгредієнтами, що вирізняються високим рівнем токсичності.

Засоби з гідрохіном — це не тільки крему, але також гелі для волосся, лаки для нігтів, фарби для волосся, а також засоби, що сприяють випрямленню локонів.

Гідрохінон (пара-дигідроксибензол, бензол-1,4-діол, хінол) — ароматичне органічне з'єднання. Виготовляється як кристали світлого, сірого або жовтого відтінку. Добре розчиняється в таких рідинах, як-от: спирт, ефір і ацетон. Також ця речовина вирізняється відновлювальними якостями та є стабілізатором у добутанні хімічних речовин.

Застосовується у фотографії як проясну речовину, у синтезі органічних барвників, як антиоксидант и пр.

У косметичних препаратах використовується в засобах для засмаги та як фарба для волосся.

Основні
Країна виробникУкраїна
Форма випускуПорошок
Користувацькі характеристики
ВиробникУкрвторгресурс
  • Ціна: 435 ₴/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner